News

A murit fermierul Dan Țandrea. Era cunoscut pentru salvarea brânzei de Năsal produsă în peștera din Țiga

Un cunoscut fermier din Cluj a fost găsit mort în fosa septică de la ferma pe care o deţinea. Dan Țandrea avea doar 51 de ani și era un important om de afaceri din Cluj.
14.11.2021 | 19:22
A murit fermierul Dan Tandrea Era cunoscut pentru salvarea branzei de Nasal produsa in pestera din Tiga
ADVERTISEMENT

Dan Țandrea avea vârsta de 51 de ani și a fost găsit mort, duminică, în fosa septică de la ferma sa din Apahida.

Cunoscutul om de afaceri a decedat noaptea trecut. Cadavrul său a fost descoperit în jurul orei 5:00 dimineața de unul dintre angajaţii săi.

ADVERTISEMENT

Dan Țandrea ar fi intrat în fosa septică să repare ceva la canalul de scurgere, iar sâmbătă seara nu ar mai fi ieşit la suprafaţă, conform observatornews.ro.

Dan Țandea a murit în canalul de scurgere de la ferma sa. Avea 51 de ani

Dan Țandrea era cel mai mare fermier din județul Cluj. Omul de afaceri deținea mărca „Brânza de Năsal”, celebra brânză făcută într-o peşteră din Țaga.

ADVERTISEMENT

Țandea deținea marca “brânză de Năsal” și a condus mai mulți ani Cooperativa Someș-Arieș din județul Cluj, care avea, în 2018, o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

Un cunoscut fermier din Cluj a murit la vârsta de 51 de ani. Dan Țandrea deținea marca ”brânză de Năsal”

Bărbatul a fost găsit în dimineața zilei de duminică, 14 noiembrie.

„În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04.50, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la căderea unei persoane într-un canal de scurgere.

ADVERTISEMENT

Evenimentul semnalat s-ar fi petrecut pe raza localității Apahida, în timpul unor activități de curățare a scurgerii.

Trupul bărbatului în vârstă de 52 de a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului”, au declarat polițiștii.

ADVERTISEMENT

“Era o instalație iprovizată. El a intrat acolo să monteze nu știu ce țeavă și nu a mai putut ieși. Acolo a fost găsit mort în cursul dimineții.

Cel mai probabil a intrat acolo și nu a mai putut să iasă. Noaptea a fost frig și a înghețat acolo”, spun cei care l-au cunoscut foarte bine pe fermier, potrivit Foaiatransilvana.ro.

ADVERTISEMENT