News

A murit fetița de 13 ani lovită pe o trecere de pietoni din Satu Mare. Pelerinaj cu lumânări și flori la locul tragediei

08.09.2020 | 10:15
A murit fetita de 13 ani lovita pe o trecere de pietoni din Satu Mare Pelerinaj cu lumanari si flori la locul tragediei
A murit fetița de 13 ani lovită pe o trecere de pietoni din Satu Mare. Pelerinaj cu lumânări și flori la locul tragediei. Sursa foto: presasm.ro
ADVERTISEMENT

Karina, o fetiță de 13 ani călcată pe trecere de pietoni din Satu Mare de un șofer de doar 18 ani, a murit în cursul acestei săptămâni.

Pe data de 28 august, minora era accidentată grav pe trecerea de pietoni de pe strada Păuleștiului, din municipiul Satu Mare, iar de atunci s-a luptat pentru viața ei.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, rănile extrem de grave s-au dovedit a fi fatale, iar Karina a pierdut lupta, în ciuda eforturilor uriașe ale cadrelor medicale de la spitalul din nordul țării.

Fetița de 13 ani lovită pe o trecere de pietoni din Satu Mare a murit

Este o dramă fără margini pentru familia din Satu Mare a cărei fetiță, Karina, de doar 13 ani, a fost lovită pe o trecere de pietoni din oraș.

ADVERTISEMENT

Micuța va fi înmormântată marți, sora mai mare și mama ei făcând anunțul pe Facebook. Acest caz a stârnit un val uriaș de empatie și solidaritate.

Trecerea de pietoni, locul tragic unde Karina a fost lovită de mașină, a devenit loc de pelerinaj pentru familie, prieteni, apropiați dar și pentru sătmărenii care au fost mișcați până la lacrimi de tragedia care a avut loc în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

La locul dramei, prietenii și apropiații familiei au făcut altar de rugăciune și au aprins zeci de lumânări. “Te iubesc mami și tati”, a scris mama fetiței pe rețeaua de socializare.

Și sora mai mare Karinei a postat un mesaj: “Ai plecat intr-o lume mai buna iubita mea surioara, unde totul este verde si frumos, unde nu exista nimic rău. Sufletule mic…ai lăsat atâta durere în sufletele noastre. Nu mai am cuvinte. TE IUBESC NESPUS!

ADVERTISEMENT

Karina, lovită de un tânăr de 18 ani

Karina, în vârstă de 13 ani, a fost călcată vineri, 28 august, pe trecerea de pietoni de pe strada Păuleștiului, din municipiul Satu Mare.

Medicii au încercat din răsputeri tot posibilul pentru a o transporta pe victimă la un spital de chirurgie pediatrică din județele Bihor, Cluj sau Timișoara, dar starea micuței nu a permis acest lucru, potrivit informațiilor PresaSM. Tânărul șofer vinovat de accident este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT