News

A murit fiul lui Virgil Măgureanu, fostul șef SRI. Marian Măgureanu avea doar 50 de ani

28.03.2021 | 13:22
A murit fiul lui Virgil Magureanu fostul sef SRI Marian Magureanu avea doar 50 de ani
A murit fiul lui Virgil Măgureanu, fostul șef SRI. Marian Măgureanu avea doar 50 de ani. Sursa foto: gândul.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini în familia lui Virgil Măgureanu, fostul șef SRI, după ce fiul său, Marian Măgureanu, s-a stins din viața la doar 50 de ani. Bărbatul era internat la spital după ce a fost infectat cu coronavirus. 

Marian Măgureanu era unicul fiu al fostului șef al Serviciului Român de informații (SRI) și avea și alte probleme de sănătate. De curând, acesta a suferit un atac de cord, potrivit gândul.ro. 

ADVERTISEMENT

Decesul lui Marian Măgureanu este un adevărat șoc pentru apropiații lui, care sunt îndurerați după tragicul eveniment. Bărbatul era acționar la Romprest Service SA.

A murit fiul lui Virgil Măgureanu, fostul șef SRI. Marian Măgureanu avea doar 50 de ani

Marian Măgureanu, fiul fostului șef SRI Virgil Măgureanu, a decedat după ce a fost internat la spital, diagnosticat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Bărbatul era acționar la Romprest Service SA și era considerat un om de afaceri serios și respectat datorită caracterului său, potrivit sursei menționate anterior.

Inima lui Marian ar fi cedat, iar de curând afaceristul suferise și un atac de cord, un alt factor de risc în cazul infectării cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Marian Măgureanu a decedat la o vârstă fragedă, având doar 50 de ani, iar familia și prietenii sunt șocați de moartea fulgerătoare a afaceristului. Conform declarațiilor celor care i-au fost apropiați, bărbatul sărea mereu în ajutorul prietenilor și era un om bun.

Dispariția lui bruscă a provocat un mare gol în sufletele celor care l-au iubit. Era singurul fiu al lui Virgil Măgureanu, fostul director al Serviciului Român de Informații în perioada 1990-1997.

ADVERTISEMENT

Virgil Măgureanu are și o fiică, Anca Biriș, proprietara Ioanid și a grupului LOFT. Regretatul său fiu avea multe planuri de viitor, însă coronavirusul l-a răpus mult prea devreme.

ADVERTISEMENT
Tags: