Fotbal intern

Florian Walter a murit, după ce a stat trei zile în comă la Spitalul Floreasca

19.05.2019 | 23:20
Florian Walter a murit dupa ce a stat trei zile in coma la Spitalul Floreasca

Florian Walter, fostul acționat de la Dinamo, Petrolul și U Cluj, s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, anunță gsp.ro. Walter se afla internat la Spitalul Floreasca, acolo unde suferise o disecție la aortă

Florian Walter a murit, după ce a stat trei zile în comă

FANATIK a dezvăluit pe 16 mai că Walter se afla în moarte clinică, după ce suferise un atac cerebral în propria locuință. Fostul acționar din Liga 1 Betano a fost mutat în cursul aceleiași zile la Spitalul de Urgență din Floreasca. Înaintea de a ajunge acolo, Walter a fost transportat mai întâi de urgență la Spitalul Municipal, unde doctorii de gardă i-au greșit diagnosticul.

Abia la Floreasca Florian Walter a suferit intervenția chirurgicală potrivită, fiind operat de Șerban Brădișteanu, unul dintre cei mai apreciați medici din România. Din momentul când a fost operat și până la momentul decesului, Walter și-a petrecut trei zile în comă.

Florian Walter avea 56 de ani
Florian Walter avea 56 de ani

Fostul acționar din Ștefan cel Mare a avut probleme majore de sănătate în ultimii ani, majoritatea cauzate de problemele cu justiția pe care le-a avut. În 2010 a fost operat tot pentru probleme cardiace, iar cinci ani mai târziu a suferit un preinfarct, perioadă în care se afla în Dubai, fiind urmărit de autoritățile române.

Florian Walter a fost acționar la trei cluburi diferite din fotbalul românesc: Dinamo, Petrolul și U Cluj. Cele mai mari realizări le-a avut în perioada petrecută la Ploiești, când a cucerit o Cupă a României cu actualul selecționer pe banca tehnică. De altfel, Walter îl propunea pe Contra pentru postul de selecționer încă din 2014. Contra a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK în momentul când Walter a suferit atacul cerebral.

Florian Walter este cel de-al doilea acționar decedat din perioada în care Dinamo avea șapte oameni în conducerea administrativă, după ce Vasile Turcu s-a stins din viață în luna martie 2017.