News

A murit fosta soție a lui Donald Trump. Câți ani avea Ivana Trump: ”A fost o femeie incredibilă”

A murit Ivana Trump, fosta soție a celui de-al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump. Femeia avea 73 de ani. Ivana Trump divorțase de Donald în 1992.
14.07.2022 | 23:52
A murit fosta sotie a lui Donald Trump Cati ani avea Ivana Trump A fost o femeie incredibila
Ivana Trump a murit la 73 de ani. Foto: Wikipedia
ADVERTISEMENT

Familia Trump, îndurerată de pierderea suferită, a emis un comunicat de presă prin care a lăudat-o pe cea care a fost Ivana, o ”femeie incredibilă”.

A murit Ivana Trump, fosta soție alui Donald Trump

“Mama noastră a fost o femeie incredibilă, o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumusețe strălucitoare și o mamă și o prietenă grijulie“, este transmis într-un comunicat de presă al familiei Trump.

ADVERTISEMENT

“Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. Ea a fugit din comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare“, a mai transmis familia fostului președinte al SUA.

Ivana Trump a fost prima soție a lui Donald Trump, cel care avea să devină cel mai important om din lume pentru patru ani. Cei doi au avut împreună trei copii: Donald Jr., Ivanka și Eric.

ADVERTISEMENT

Ivana Trump a crescut în fosta Cehoslovacie, țară din care a fugit pentru a se căsători cu Donald Trump în 1977. Conform datelor oficiale, Ivana Marie Trump, născută Zelnickova în 20 februarie 1949, a fost o femeie de afaceri, personalitate media, designer de modă, autoare și fost model.

Înainte de a migra în SUA, Ivana a trăit în Canada și s-a căsătorit cu Donald în 1977, ajungând să ocupe poziții cheie de conducere în The Trump Organization.

ADVERTISEMENT

Ivana Trump a fost vicepreședinte pentru design interior, CEO și președinte al stațiunii de cazinou Trump’s Castle și manager al Hotelului Plaza.

Divorțul Ivanei de Donald Trump, din 1992, a fost în atenția mass-media din acele vremuri. După divorț, femeia și-a dezvoltat propriile linii de îmbrăcăminte, bijuterii de modă și produse de frumusețe care au fost vândute pe QVC London și Home Shopping Network.

ADVERTISEMENT

Ivana a scris și pentru publicația Globe, în cadrul unei rubrici intitulate ”Întreabă-o pe Ivana” din 1995 până în 2010 și a publicat mai multe cărți, inclusiv lucrări de ficțiune și o autobiografie.

ADVERTISEMENT
Tags: