News

A murit fratele lui Florin Salam. Nelu Stoian era infectat cu noul coronavirus

25.09.2020 | 22:21
A murit fratele lui Florin Salam Nelu Stoian era infectat cu noul coronavirus
ADVERTISEMENT

A murit fratele lui Florin Salam, după o lungă suferință. Artistul era internat în spital, la secția de Terapie Intensivă, în București, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, iar boala i-a agravat starea de sănătate și alte afecțiuni de care suferea.

A murit fratele lui Florin Salam

Surse apropiate familiei lui Florin Salam au confirmat pentru FANATIK că Neluțu Stoian a încetat din viață la Institutul de Boli Infecțioase de la Matei Balș, după două luni în care artistul a suferit din cauza bolii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul suferea de diabet, iar infectarea cu noul coronavirus i-a înrăutățit starea de sănătate, iar, în cele din urmă, au dus la deces.

În perioada în care era internat, Neluțu Stoian trimitea mesaje prin care îți ruga familia să-l scoată din spital. De altfel, în urmă cu câteva săptămâni, Florin Salam a chemat presa la spital, după ce s-a plâns că medicii nu colaborau cu el și familia lui cu privire la starea acestuia de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara Florin Salam.

ADVERTISEMENT

„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, a povestit și Adriana Bahmuțeanu, o apropiată a familiei cântărețului de manele, înainte ca bărbatul să moară.

Cine a fost Nelu Stoian

În familia lui Florin Salam există pasiunea pentru muzică de generații întregi, iar dintre frații lui nu este singurul care cântă. Nelu Stoian era și el un apreciat artist de muzică lăutărească, chiar dacă prefera să stea în umbră și nu era înnebunit după aparițiile tv.

În fotografie, Florin Salamse află alături de fratele lui, Nelu, și de sora lor, chiar la nunta artistului cu Fănica, prima lui soție.

Florin Salam, alături de fratele lui (dreapta)
Florin Salam, alături de fratele lui (dreapta)

Nelu Stoian este pasionat și de instrumente, iar la petrecerile la care era chemat știa să facă un adevărat show, însă și suma pentru care era plătit nu era de neglijat.