News

A murit fratele tinerei înjunghiate live pe Facebook! Sărise să îşi apere sora de iubitul furios

07.07.2019 | 11:12
A murit fratele tinerei injunghiate live pe Facebook Sarise sa isi apere sora de iubitul furios

Tragediile continuă să lovească familia Rancov din Arad, după ce Claudia a fost înjunghiată de fostul ei iubit, după ce a fost un live pe Facebook în care aceasta se distra la o petrecere în casa părintească. Fratele tinerei înjunghiate pe Facebook a murit la spital. Acesta sărise să își apere sora de bărbatul furios și a terminat plătind cu propria lui viață.

A murit fratele tinerei înjunghiate într-un live pe Facebook: bărbatul gelos i-a înfipt cuțitul în inimă

Fratele Claudiei a sărit să o apere pe femeie, iar pentru că fostul iubit a vrut să o atace pe ea, s-a răzbunat pe cel care s-a pus ca separator între cei doi. Agresorul i-a înfipt cuțitul în inimă, iar fratele Claudiei a fost transportat de urgență la spital. Medicii au încercat să îl salveze, dar rana era într-un stadiu avansat, iar inima lui a cedat până la urmă.

Fostul iubit al tinerei din Arad, în vârstă de 32 de ani, a văzut un live pe Facebook cu Claudia când dansa cu un alt bărbat. Cuprins de furie și probabil cu ceva alcool la bord, a mers țintit acasă la femeie să o omoare. Acesta a mai amenințat-o cu moartea pe Claudia de câteva ori, însă fata nu a făcut niciodată nimic, crezând că îi vor trece accesele de furie. Nu se știe dacă familia a alertat vreodată poliția și dacă polițiștii au făcut ceva pentru evitarea unor astfel de scene.

Petrecerea groazei din localitatea arădeană Nădab

Înregistrarea video care a apărut pe Internet surprinde momentele de groază prin care au trecut petrecăreții în noaptea de joi spre vineri când s-a produs atacul sângeros din localitatea arădeană Nădab.

Criminalul a făcut trei victime în total: fosta iubită, fratele acesteia, care tocmai a murit și o a treia persoană înjunghiată în abdomen, dar în stare stabilă. Tânăra și cea de-a treia victimă se află sub supraveghere medicală.

 

Tags: