News

A murit Gheorghe Bălăşoiu, bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasa lunar

A murit Gheorghe Bălăşoiu, bărbatul cu cea mai mare pensie din România.
03.07.2021 | 00:02
A murit Gheorghe Balasoiu barbatul cu cea mai mare pensie din Romania Cat incasa lunar
A murit Gheorghe Bălăşoiu, bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Cât încasa lunar. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

A murit Gheorghe Bălăşoiu, bărbatul care primea cea mai mare pensie din țara noastră. Acesta încasa lunar peste 78.000 de lei, deoarece a avut niște funcții importante.

A murit Gheorghe Bălăşoiu, bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Ce pensie avea

Gheorghe Bălăşoiu a murit la vârsta de 73 de ani, în jurul orei 5 dimineața. Acesta s-a stins din viața în propria sa locuință din Bascov, județul Argeș.

ADVERTISEMENT

El a deținut funcția de procuror și a fost director al Penitenciarului Mioveni. Pensia lui a crescut gradual, până în momentul în care a ajuns să încaseze cea mai mare pensie din România.

Când a ieșit la pensie, el primea circa 34.000 de lei, dar pensia i-a crescut de la an la an, iar din 2017 el a ajuns să primească peste 78.000 de lei în fiecare lună.

ADVERTISEMENT

De altfel, vecinii acestuia declarau pentru Click! că fostul procuror a câștigat mereu bani. Dar ce făcea cu aceștia, de fapt? Ei bine, Gheorghe Bălăşoiu avea mai mulți copii și îi ajuta pe toți din punct de vedere financiar.

“A fost procuror şef până în 1998, când a fost numit comandantul Penitenciarului Colibaşi. S-a pensionat în 2005, apoi a vrut să intre în Baroul Argeş, dar nu ştiu din ce motive i s-a respins cererea.

ADVERTISEMENT

Auzisem că vrea să profeseze ca avocat prin Capitală. Întotdeauna a câştigat mulţi bani. Ce a făcut cu ei? Păi, le-a dat copiilor: o fată care locuieşte în Timişoara şi care are trei copii şi lui Mircea, care avea şi el trei copii.

Păi, le-a dat copiilor: o fată care locuieşte în Timişoara şi care are trei copii şi lui Mircea, care avea şi el trei copii.”, a spus o sursă.

ADVERTISEMENT

Banii nu aduc fericirea. Fiul lui Gheorghe Bălăşoiu s-ar fi sinucis

Totuși, această pensie imensă nu a adus fericirea în viața lui Gheorghe Bălăşoiu. Acesta a trecut prin momente cumplite atunci când fiul lui, Mircea, a murit.

Bărbatul de 49 de ani s-ar fi sinucis, dar această ipoteză nu a fost niciodată confirmată. Vecinii declarau că acesta ar fi suferit, cel mai probabil, un infarct.

De altfel, chiar tatăl lui a cerut să se facă o autopsie în acest caz, având în vedere cât de suspectă era moartea fiului său. Rezultatele nu au fost făcute publice niciodată.

ADVERTISEMENT
Tags: