News

A murit în timp ce încerca să-și apere iubita! Un individ l-a înjunghiat pe tânărul din Satu Mare

29.08.2020 | 13:20
A murit in timp ce incerca sasi apere iubita Un individ la injunghiat pe tanarul din Satu Mare
ADVERTISEMENT

A murit în timp ce încerca să-și apere iubita! Este povestea înfiorătoare a unui tânăr de 29 de ani din Ardud, Satu Mare.

Beniamin O. nu a ezitat și a luat atitudine în fața unui bărbat care a agresa oamenii fără motiv. Din păcate, acesta s-a luat și de iubita băiatului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul respectiv s-a poziționat în fața lor, pe stradă, blocându-le drumul. Instantaneu, Beniamin a intervenit și i-a transmis să-și vadă de treaba lui.

A încercat să-și apere iubita și a fost înjunghiat!

Agresorul l-a înjunghiat fulgerător după care s-a făcut nevăzut. Culmea, atacul a avut loc vineri seară, în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre zona intrării pe Pasajul Corneliu Coposu. Echipajele medicale au ajuns de urgență la fața locului și i-au aplicat acestuia primul ajutor.

Tânăr înjunghiat în centrul municipiului Satu Mare

LIVE. Tânăr înjunghiat în centrul municipiului Satu Mare. DETALIIpe PresaSM–> https://bit.ly/32AOXnd

Posted by Presa Satu Mare on Friday, August 28, 2020

Tânărul a fost transportat la spital, însă după doar câteva ore, în ciuda încercărilor disperate ale doctorilor, acesta a încetat din viață.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au reușit să rețină un suspect în acest caz. Discutăm despre un bărbat de 34 de ani, o persoană fără adăpost cunoscută în zonă pentru agresivitate.

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

ADVERTISEMENT

Mai mulți martori ai incidentului au fost deja audiați de către oamenii legii care încearcă să strângă cât mai multe dovezi despre cele petrecute.

Beniamin lucra in Londra si venise in Romania, in concediu. Criminalul este cunoscut ca un om cu antecedente violente, dar mereu a fost lăsat se întoarcă pe străzi.. În ultimii 10 ani, fusese amendat de 75 de ori.

ADVERTISEMENT
Tags: