News

A murit judecătorul Caius Lăzărescu. Un prieten l-a găsit în casă, fără suflare

Jurnaliștii arădeni au anunțat luni moartea judecătorului Caius Lăzărescu, implicat de-a lungul ultimilor ani în mai multe episoade cotroversate, care i-au umbrit cariera.
05.09.2022 | 19:12
A murit judecatorul Caius Lazarescu Un prieten la gasit in casa fara suflare
Judecătorul Caius Lăzărescu a fost găsit mort în propria locuință. Foto: Facebook, canva.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Judecătorul arădean Caius Lăzărescu avea 49 de ani și a fost găsit fără suflare în domiciliul său. Cel care l-a descoperit a fost un prieten, care s-a alarmat după ce magistratul nu i-a răspuns la telefon mai multe ore.

Caius Lăzărescu a murit înainte de a împlini 50 de ani

De asemenea, nici rudele care l-au căutat nu au putut lua legătura cu el. Conform jurnaliștilor de la specialarad.ro, judecătorul a lucrat în ultimii ani la Reșița, în cadrul Tribunalului Caraș Severin.

ADVERTISEMENT

Acesta a absolvit Liceul ”Elena Ghiba Birta” din Arad și apoi a urmat cursurile Facultății de Drept. În cea mai mare parte a carierei, Lăzărescu a fost judecător la Secția Penală a Tribunalului Arad.

Potrivit sursei citate, magistratul ar fi decedat fie în urma infarct miocardic, fie din cauza unui accident vascular cerebral (AVC). Jurnaliștii arădeni au mai notat că priveghiul va fi organizat luni și marți la Capela din cimitirul ortodox din Aradul Nou.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea a fost programată miercuri, la ora 14:30. La rândul lor, jurnaliștii de la glsa.ro au scris că judecătorul Lăzărescu a murit în condiții misterioase. Totodată, ei au notat că în 2016, la Antena 3, au apărut mai multe dezvăluiri despre magistrat.

Problemele avute de judecător de-a lungul carierei

S-a mai notat că judecătorul Caius Lăzărescu ar fi fost internat din cauza unor tulburări psihice. Jurnaliștii de la Glasul Aradului au completat că judecătorul a fost internat de mai multe ori și din cauza unor episoade maniacale sau pentru abuz de alcool.

ADVERTISEMENT

Tot în 2016, dar la începutul anului, numele său a apărut din nou în prim-plan după ce a fost implicat în două accidente rutiere, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Se pare că din cauza celor două evenimente rutiere, el a fost internat la psihiatrie. Cariera lui a fost marcată și de scandaluri la locul de muncă. Se pare că din cauza celor două evenimente rutiere, el ar fi fost internat din nou la psihiatrie.

ADVERTISEMENT

Cariera lui a fost marcată și de scandaluri la locul de muncă. Unii foști colegi au depus plângere din cauza comportamentului violent arătat de judecătorul decedat la 49 de ani. Acesta a și fost motivul pentru care a ajuns să lucreze la Tribunalul din Reșița.

 

ADVERTISEMENT
Tags: