ADVERTISEMENT
News

A murit la numai 37 de ani după ce a făcut infarct la volan. Trei mașini au fost avariate

Autor: Cerasela Stafie | 11.02.2021 | 14:22
A murit la numai 37 de ani după ce a făcut infarct la volan. Trei mașini au fost avariate
A murit la numai 37 de ani după ce a făcut infarct la volan. Trei mașini au fost avariate Sursa foto: Opinia Timișoarei

Un șofer din Timișoara, de doar 37 de ani, a murit în urma unui infarct suferit în timp ce conducea. Mașina în care se afla a intrat cu viteză într-o intersecție și alte două autorurisme au fost avariate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 37 de ani, aflat în stare de inconștiență a rămas cu piciorul pe pedala de accelerație și a lovit din spate o altă mașină. Acesta a fost proiectată într-un autoturism care vedea din sens opus, iar respectivul a zburat în gardul unui cimitir.

Două persoane au fost transportate la spital. Șoferul care a provocat accidendul nu a răspuns manevreler de resuscitare.

ADVERTISEMENT

A murit la numai 37 de ani după ce a făcut infarct la volan. Trei mașini au fost avariate

Accidentul a fost unul puternic, iar autoturismele grav avariate. Una dintre ele a luat foc, iar alta a dărâmat gardul unui cimitir aflat în proximitate. Șoferul care a provocat accidentul a murit. O altă persoană, tot de 37 de ani, a ajuns la spital.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de medicale, dar și de poliție și pompieri. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

„Un barbat a condus pe Calea Aradului dinspre Piata Consiliul Europei inspre strada Miresei, iar in apropierea intersectiei cu strada Mitropolit Vasile Lazarescu a intrat in coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, fiind proiectat pe sensul opus de mers unde a lovit un alt autoturism. In urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat intr-un gard.

„Au rezultat doua victime care au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, a transmis  IPJ Timis, potrivit Opinia Timișoarei.

ADVERTISEMENT

Unul dintre oamenii implicați au declarat că s-au auzit două bubuituri puternice: „Am intrat în intersecție și am auzit două bubuituri puternice. Am fost lovit din spate, eu nu am știut ce s-a întâmplat”

Martorii au mai adăugat că șoferul vinovat a intrat in intersecție cu peste 100km/h, iar impactul cu prima mașină a fost unul extrem de violent. Acesta era în stare de inconștiență în momentul în care polițiștii au sosit la fața locului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!