ADVERTISEMENT
News

A murit la numai 42 de ani după ce a luat Covid. Bărbatul participase la războiul din Kosovo

Autor: Flaviu Popa | 02.01.2021 | 18:13
A murit la numai 42 de ani după ce a luat Covid. Bărbatul participase la războiul din Kosovo
Jandarmul a murit după ce s-a infectat cu Covid

Un fost jandarm din Suceava a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus, la doar 42 de ani, fără a avea comorbidități.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, care a participat la misiunea de menținere a păcii din Kosovo, a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 în 19 decembrie.

Fiindcă avea saturația mică de oxigen a fost internat la ATI și a murit în prima zi a anului 2021, cu toate că nu prezenta comorbidități.

ADVERTISEMENT

Un fost jandarm din Suceava a murit după ce s-a infectat cu Covid

Anunțul trist a fost făcut de cei care i-au fost colegi vreme de aproape 10 ani la Jandarmeria Suceava, printr-o postare pe Facebook.

„Anul 2021 a început cu o veste foarte tristă. În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a încetat din viaţă, la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de COVID-19. Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2, iar după câteva zile, pe data de 19 decembrie, a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, secţia ATI, cu saturaţia de oxigen foarte scăzută. Acesta nu prezenta alte comorbidităţi”, a transmis Jandarmeria Suceava, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Din anul 2004 până în 2012, bărbatul a fost angajat al Jandarmeriei și a debutat în cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Fălticeni.

În perioada decembrie 2010 – iunie 2011 a participat la misiunea de menținere a păcii din Kosovo.

ADVERTISEMENT

„În aceste momente de tristeţe, ne manifestăm regretul faţă de pierderea fostului nostru camarad şi transmitem sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au adăugat reprezentanții Jandarmeriei Suceava.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!