ADVERTISEMENT
News

A murit la scurt timp după ce a născut gemeni. Fusese depistată cu coronavirus

Autor: Catalin Nae | 02.07.2020 | 23:41
A murit la scurt timp după ce a născut gemeni. Fusese depistată cu coronavirus
A murit la scurt timp după ce a născut gemeni. Fusese depistată cu coronavirus foto: stirileprotv.ro

O femeie din Brazilia a murit la scurt timp după ce a născut gemeni. Femeia fusese depistată cu coronavirus, iar starea de sănătate i s-a deteriorat rapid.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a născut, femeia a început să sângereze masiv, apoi a intrat în stop cardiac. Conform Daily Mail, doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„Doctorii mi-au spus că din cauza coronavirusului, corpul ei nu a mai putut rezista. Dumnezeu mi-a lăsat doi îngeri de care să am grijă, pentru a-mi da putere. Am plâns atât de mult când i-am văzut, a fost cel mai frumos lucru”, a povestit soțul victimei.

ADVERTISEMENT

Coronavirusul face ravagii în lume

În Brazilia, au murit în jur de 60.000 de oameni din cauza coronavirusului. În momentul de faţă, specialiştii estimează că se produce un deces la fiecare 18 secunde din cauza COVID-19!

Concret, nu mai puțin de 4.700 de oameni mor la fiecare 24 de ore din cauza acestui virus, conform unor calcule bazate pe o medie în perioada 1 – 27 iunie.

ADVERTISEMENT

Din păcate, rata uriașă echivalează cu 196 de persoane pe oră sau o persoană la fiecare 18 secunde, ceea ce a aruncat în aer toate statisticile medicale.

Trebuie specificat că în numai cinci luni de zile, numărul de decese din cauza COVID-19 a depăşit numărul de persoane care mor anual din cauza malariei, aceasta fiind una dintre cele mai mortale boli infecţioase

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!