News

A murit mama lui Marcel Ciolacu. Aceeași boală cruntă l-a răpus și pe tatăl său. Ce regret avea liderul PSD

Marcel Ciolacu este în doliu după ce mama lui a murit recent, la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în care a fost internată după ce starea ei de sănătate s-a agravat.
31.08.2022 | 20:47
A murit mama lui Marcel Ciolacu Aceeasi boala crunta la rapus si pe tatal sau Ce regret avea liderul PSD
Clipe grele pentru Marcel Ciolacu, după ce mama lui a murit. Foto: romaniatv.net, dcnews.ro - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mama lui Marcel Ciolacu a murit marți, la 84 de ani, după ce în ultimii ani s-a luptat cu o formă de cancer. Cu aceeași boală a fost diagnosticat la un moment dat și tatăl președintelui PSD, fost pilot militar.

Mama lui Marcel Ciolacu a murit după mai mulți ani de luptă cu boala

În cele din urmă, acesta a murit în anul 2005, după ce s-a luptat cu teribila boală un deceniu. Cu privire la acest subiect, social-democratul a spus că doar datorită specialiștilor de la Fundeni, tatăl său a trăit încă 10 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer.

ADVERTISEMENT

Ciolacu a păstrat foarte multe amintiri frumoase de la tatăl său, dar și lecții de viață. Printre ele, arta de a fi modest, dar și modul în care trebuie să-și ajute semenii.

În cele din urmă, acesta a murit în anul 2005. Conform informațiilor jurnaliștilor de la România TV, mama lui Marcel Ciolacu a fost internată în spital în urmă cu patru zile.

ADVERTISEMENT

Cel care ocupă și funcția de președinte al Camerei Deputaților a fost informat despre decesul mamei sale când era la Constanța, o reuniune a PSD. La fel ca majoritatea fiilor, și Ciolacu era foarte atașat de mama lui.

Ultima imagine alături de cea care i-a dat viață

Ultima fotografie alături de ea a fost realizată în perioada Paștelui. Ulterior, liderul politic a participat la o emisiune de la Kanal D și a fost de acord să vorbească despre problemele de sănătate ale mamei sale.

ADVERTISEMENT

Mama suferă de mai mulți ani de cancer. Își duce boala cu demnitate, așa cum a făcut și tatăl meu. Am remuşcarea că nu petrec mai mult timp cu dânsa.

Întotdeauna când mă duc la Buzău – nu cred că se supără soţia sau altcineva – în primul rând mă opresc la mama. Stau cu dânsa şi în cele două, trei zile, mai ales la sfârşit de săptămână, încerc să vorbesc, să-mi povestească de vecini.

ADVERTISEMENT

E o luptătoare şi nu sunt pregătit să fiu orfan. Nu am ce să-i fac. Va trebui să lupte, să mai trăiască şi să ne vegheze”, declarat Marcel Ciolacu la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT