Ultimul interviu cu Nicolae Tilihoi. Se lupta cu cancerul: “Of, tată, viaţa asta îţi joacă feste uneori…”

A MURIT NICOLAE TILIHOI
Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
25/03/2018, 10:48
Ultimul interviu cu Nicolae Tilihoi. Se lupta cu cancerul: “Of, tată, viaţa asta îţi joacă feste uneori…”

Nicolae Tilihoi a decedat la vârsta de 61 de ani a murit duminică dimineaţa – vezi aici detalii. Fostul fundaş al Universităţii Craiova a aflat în urmă cu aproape trei ani că suferă de cancer la prostată, lucru dezvăluit chiar de el. Cele două persoane care i-au fost alături şi l-au ajutat necondiţionat au fost Ilie Balaci şi Gino Iorgulescu, care s-a oferit să-i plătească tratamentul.

“Fac un tratament pentru o boală spre cancer ca să zic aşa. Am avut nevoie de un medicament american. Balaci s-a dus la Gino Iorgulescu şi m-a ajutat LPF cu preţul acestui medicament. E în jur de 15.000 de lei. Am trimis dosarul meu, am făcut un contract cu LPF-ul. Vreau să-i mulţumesc domnului Gino Iorgulescu. A rezolvat totul foarte rapid. Îmi va plăti tot în continuare. E un gest onest şi mi se pare un lucru deosebit ca în trei zile să rezolve tot. Mai ales pentru România. Mă repet, îi mulţumesc şi le doresc tuturor tot binele din lume”, a declarat Nicolae Tilihoi.

Ultimul interviu cu Nicolae Tilihoi

Citeşte AICI ultimul interviu acordat de fostul fundaş central Nicolae Tilihoi. Acesta dezvăluia pentru FANATIK.RO prin ce momente dificile a trecut din cauza cancerului la prostată, care  l-a împiedicat să se bucure alături de foştii coechipieri din Craiova Maxima la meciul Universităţii Craiova cu AC Milan.

Închide ×