Life

A murit o celebră actriță de pe Netflix. Era cunoscută ca vedeta ”Bling Empire” și ”Regina diamantelor”

O renumită actriță de pe Netflix a încetat din viață. Avea 62 de ani și i se spunea vedeta ”Bling Empire” și ”Regina diamantelor”.
07.06.2023 | 15:03
A murit o celebra actrita de pe Netflix Era cunoscuta ca vedeta Bling Empire si Regina diamantelor
Din ce cauză a murit actrița. Sursa foto: netflix.com
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai iubite actrițe de către români, și nu numai, de pe Netflix a murit subit. Starul avea 62 de ani și era supranumită vedeta ”Bling Empire” și ”Regina diamantelor”. Care a fost cauza decesului și ce i-a surprins pe mulți?

Celebra actriță de pe Netflix care a murit. Avea 62 de ani

Este vorba despre Anna Shay, care juca în serialul ”Bling Empire”. Decesul a avut loc luni seară, iar familia sa a fost cea care l-a confirmat. Tot aceasta a transmis că Anna Shay a încetat din viață din cauza producerii unui accident vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

”Cu inimile îndurerate anunțăm că Anna Shay, o mamă iubitoare, o bunica, o stea carismatică și cea mai strălucitoare rază de soare a noastră, a murit la vârsta fragedă de 62 de ani din cauza unui accident vascular cerebral.

Anna ne-a învățat multe lecții de viață despre cum să nu luăm viața prea în serios și să ne bucurăm de lucrurile mai frumoase. Impactul ei asupra vieților noastre va fi ratat pentru totdeauna, dar nu va fi uitat niciodată.”, a comunicat familia actriței, relatează People.

ADVERTISEMENT

Anna Shay era o personalitate foarte populară peste Ocean. În New York era denumită și ”Regina diamantelor”, fiindcă a reușit să devină bogată datorită averii obținute de pe urma fabricării și vânzării de diamante, apreciate de clienți.

Anna Shay, cunoscută pentru actele de caritate

Actrița și-a câștigat notorietatea și prin actele de caritate, dar și prin faptul că provenea dintr-o familie înstărită. Drept urmare, a trăit tot timpul în lux și opulență. Părinții au înscris-o, în copilărie, la o școală catolică, iar mai târziu Anna Shay avea să absolve Universitatea California.

ADVERTISEMENT

Din 2021, Anna Shay a devenit o figură celebră pe Netflix. Aici, i s-a oferit un rol care corespundea cu realitatea. În peliculă, Anna Shay interpreta un personaj cu origini japoneze și ruse, și a cărei avere era greu de estimat de către admiratori.

Cine era, mai exact, Anna Shay

Anna Shay provenea, mai exact, dintr-o familie cu părinți miliardari. Tatăl său, Edward Shay, și mama sa, Ai-San Shay, dețineau o firmă prin care făceau comerț cu arme și tehnologie de apărare, ale cărei baze le-au pus în anul 1955.

ADVERTISEMENT

Compania părinților Annei Shay era descrisă  ca o ”firmă de arhitectură și inginerie [care a ajutat] efortul guvernului SUA de a reconstrui Asia în urma celui de-al Doilea Război Mondial”. În anul 2006, Anna Shay și fratele său au devenit moștenitorii întregii averi, iar acțiunile tatălui le-au vândut pentru 1, 2 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT