News

A murit pacienta bolnavă cu noul coronavirus din ambulanța care s-a prăbușit de pe un pod

13.08.2020 | 09:34
A murit pacienta bolnava cu noul coronavirus din ambulanta care sa prabusit de pe un pod
ADVERTISEMENT

A murit pacienta bolnavă cu noul coronavirus care era transportată de ambulanța care s-a prăbușit de pe un pod, duminică, ora 23:00.

Serviciul 112 a fost lovit frontal de un alt autoturism în județul Gorj, iar în urma impactului s-a prăbușit de pe un pod, rostogolindu-se de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Inițial, toți pasagerii au fost găsiți conștienți, însă cu răni grave. Pacienta de 65 de ani a decedat în urma accidentului.

A murit pacienta bolnavă cu noul coronavirus din ambulanța care s-a prăbușit de pe un pod

Victima bolnavă de coronavirus a murit la spital, după ce, în urma impactului, a prezentat mai multe răni. Salvarea s-a rostogolit într-o râpă, după ce a căzut de pe un pod, în urma impactului frontal cu un alt autoturism pe raza comunei Bălești, județul Gorj.

ADVERTISEMENT

De altfel, ambulanțierul se află în stare gravă și a fost transferat la spitalul din Craiova. „Toate cele patru victime prezintă leziuni. Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU Târgu Jiu”, a menționat ISU Gorj, duminică, înainte ca pacienta bolnavă de coronavirus să moară la spital.

Autoritățile au făcut primele precizări despre acest accident, duminică, ora 23:00. „Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod”, a transmis ISU Gorj.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului auto, pacienta bolnavă de coronavirus a suferit o traumă toracică. Femeia era transportată de la Spitalul din Orșova la Târgu Jiu, unde obținuse greu un trasfer.

COVID-19 , în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri după-amiază, un număr record de 1.415 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Acest numîr record de îmbolnăviri vine după ce vineri fusese atins un alt vârf de infectări de 1.378.

ADVERTISEMENT

În România, până în acest moment, au fost confirmate 65.177 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre 31.048 pacienți au fost declarați vindecați și 7.026 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Persoanele care au decedat de COVID-19 sunt în număr de 2.807. În ultimele 24 de ore, 43 de oameni au murit de coronavirus în România.

ADVERTISEMENT