News

A murit patronul unui cunoscut magazin de bricolaj. Avea numai 44 de ani

01.09.2020 | 20:17
A murit patronul unui cunoscut magazin de bricolaj Avea numai 44 de ani
ADVERTISEMENT

A murit patronul unui cunoscut magazin de bricolaj. Florin Cusiac și-a pierdut viața în urma unui accident rutier catalogat drept grav.

Bărbatul conducea cunoscuta firmă Olint din Rădăuți. La final de săptămână, acesta mergea cu bicicleta pe drumul județean din Volovăț, în apropiere de Burla.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, în împrejurări neclare, dar cel mai probabil fără a fi jenat de vreo mașină, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut.

Cum a murit patronul unui cunoscut magazin de bricolaj

Din păcate, acesta s-a lovit puternic la cap. Oamenii legii au aflat că biciclistul se deplasa singur și se afla într-o zonă de coborâre de pe drumul județean, în curbă.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje medicale. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost preluat în stare gravă de o ambulanță.

Acesta a fost transportat inițial la Spitalul municipal Rădăuți, dar cei de aici au considerat că e nevoie de intervenția unui specialist în domeniu.

ADVERTISEMENT

Florin Cusiac a ajuns apoi, prin transfer, la Spitalul Județean Suceava, unde în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.00, a decedat.

De remarcat că bărbatul era unul dintre cei mei bogați oameni de afaceri din zona Rădăuți, având o afacere prosperă, afacere care nu a suferit prea mult pe timp de pandemie.

ADVERTISEMENT

Acesta avea inclusiv avion personal, însă se deplasa destul de des cu bicicleta, care era o pasiune pentru el. Marea problemă în cazul său a fost un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism mult prea puternic și care a făcut inutilă intervenția medicilor.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: