News

A murit Peter Imre. Era unul dintre cei mai bogați afaceriști din România

Peter Imre (60 de ani), unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, a murit vineri seară. Decesul acestuia a survenit la o clinică din București.
02.07.2022 | 00:49
A murit Peter Imre Era unul dintre cei mai bogati afaceristi din Romania
Peter Imre, unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, a murit. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Peter Imre era unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. El a avut și mai multe legături cu presa.

Peter Imre, unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, a murit

Fost director general la o importantă publicație din România, Peter Imre a murit la vârsta de 60 de ani, într-o clinică din Bucureşti. Potrivit Adevărul.ro, acesta s-a luptat în ultimii ani cu cancerul.

ADVERTISEMENT

Imre a debutat în lumea afacerilor încă din anul 1985, la compania Hertz Rent-A-Car Budapesta.

Apoi din 1988 până în 1997 a lucrat pentru Phillip Morris, în funcția de consultant de marketing. A urmat o perioadă de cinci ani în care a deţinut funcţii de conducere la Kraft Jacobs Suchard, filialele din România şi Austria.

În 2010, omul de afaceri a numit fost director general la Adevărul Holding.

Peter Imre, într-un interviu din 2018: ”Fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă și mi se spusese că nu pot să fac copii”

În 2018, într-un interviu acordat revistei Tango, Peter Imre povestea că în urmă cu mai mulți ani a trecut printr-un moment de mare cumpănă. I s-a spus că suferă de boală incurabilă și nu poate avea copii.

ADVERTISEMENT

Afaceristul dezvăluia că s-a căsătorit de foarte tânăr, a trăit o poveste de iubire de excepție, dar a trecut și printr-un moment de cumpănă, când a fost diagnosticat cu o boală incurabilă și i s-a spus că nu poate avea copii.

”A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată!

ADVERTISEMENT

Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, își amintea Peter Imre pentru publicația citată.

Afaceristul era căsătorit cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu, încă din 2006.