Life

A murit Petrică Cercel. Interpretul de manele era infectat cu COVID-19

A murit Petrică Cercel, cunoscutul interpret de manele. Cântărețul era infectat cu COVID-19, iar starea lui s-a agravat în ultimele zile.
16.09.2021 | 16:23
A murit Petrica Cercel Interpretul de manele era infectat cu COVID19
ADVERTISEMENT

Petrică Cercel a murit în urmă cu puțin timp. Interpretul de manele era infectat cu coronavirus, însă starea lui de sănătate s-a agravat în ultimele zile.

Cântărețul era intubat la un spital din Capitală. În urmă cu doar câteva zile, fiul manelistului, Ionuț Cercel, a confirmat, pe rețelele sociale, că părintele său a fost infectat cu SARS – CoV – 2, făcând apel la fani să se roage pentru el.

ADVERTISEMENT

A murit Petrică Cercel. Cântărețul era infectat cu COVID-19

A murit Petrică Cercel, după ce a fost infectat cu coronavirus. Artistul era în stare gravă, fiind intubat la un spital din București. Inițial, acesta a refuzat îngrijirile medicilor, considerând că se poate trata acasă, scrie spynews.ro. 

Din păcate, starea sa de sănătate s-a agravat, iar manelistul a ajuns pe mâinile medicilor. În cele din urmă, Petrică Cercel a fost răpus de COVID-19, în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Familia, prietenii, apropiații și fanii cântărețului sunt șocați de această veste. Recent, Ionuț Cercel a declarat, în cadrul unui interviu, că tatăl lui pare să se simtă mai bine, în urma analizelor.

„Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile.

ADVERTISEMENT

A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine.

Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit.

ADVERTISEMENT

Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine. Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate.

Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, spunea Ionuț Cercel, în urmă cu câteva zile, potrivit cancan.ro.  

Sâmbătă, fiul regretatului manelist a confirmat, pe pagina de Facebook, faptul că părintele său este infectat cu coronavirus. Acesta i-a rugat pe fani să fie alături de Petrică Cercel prin rugăciunile și gândurile lor bune.

Mii de fani i-au lăsat mesaje de condoleanțe lui Ionuț Cercel, pe rețelele de socializare.

Petrică Cercel a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele și făcea furori la începutul anilor 2000. Și fiul său a moștenit pasiunea pentru muzică a cântărețului.

ADVERTISEMENT
Tags: