Life

A murit prințul german Otto von Hessen, în urma unui accident de motocicletă, la vârsta de 55 de ani

19.05.2020 | 16:45
A murit printul german Otto von Hessen in urma unui accident de motocicleta la varsta de 55 de ani
ADVERTISEMENT

Aristocrația germană este în doliu! A murit prințul Otto von Hessen, cel de-al doilea băiat al lui William von Hessen-Philppsthal-Barchfeld, actualul patriarh al casei Hesse-Philippsthal, într-un accident de motocicletă, la vârsta de 55 de ani.

Otto von Hessen a murit într-un accident de motocicletă, în drum spre Elveția

Otto era pasionat de motociclism, iar pasiunea lui a fost cea care l-a ucis, în mod regretabil pentru toți cei care l-au iubit.

ADVERTISEMENT

Moartea figurii regale din Germania a fost confirmată duminică seara de presa germană, iar familia lui Otto a cerut media să respecte acest moment dificil pentru ei.

Tatăl prințului Otto, decedat la 55 de ani în urmă cu 48 de ore, este șeful celei de-a șasea ramură a Casei Hesse, descendentă din regii Frederick Wilhelm al III-lea al Prusiei și Whilhelm al V-lea din Oranga-Nassau. Bunica lui William von Hessen a fost Mariana de Prusia, strănepoata lui Albert al Prusiei și al Marianei de Olanda.

ADVERTISEMENT

Prințul german a lăsat în urmă 4 copii

Aristocratul cu un asemenea arbore genealogic care s-a stins din viață pe 17 mai 2020 era pasionat de motociclete și de mașini de curse. Numele său însă a fost unul destul de cunoscut în Germania datorită unei firme de catering, acesta ridicându-și un adevărat imperiu financiar din livrările de mâncare la domiciliu, scrie lecturas.com, citând tabloidul Bild.

Nefericitul accident s-a produs pe o autostradă din Lindau, aproape de lacul Constanz, în Bavaria, sudul Germaniei. Bărbatul se îndrepta spre Elveția, conform presei locale, cu o viteză foarte mare, aceasta fiind, deocamdată, cauza accidentului, până la un raport confirmat al anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Otto von Hessen a lăsat în urma lui patru copii, toți concepuți cu Carla Blickauser, cu care s-a căsătorit în anul 1998. Chiar dacă cei doi au divorțat în 2017, aceștia au păstrat legătura și au rămas amici.

Mai multe nume sonore din regalitatea europeană s-au stins din viață de la începutul anului până acum, pe lângă Otto von Hessen.

ADVERTISEMENT

De curând, la doar 31 de ani, a murit prințesa Maria Galitzine, iar pe lână aceasta s-au mai dus la îngeri și Maria Teresa de Borbon, verișoara Regelui Felipe al Spaniei (n.r.: cauza morții: coronavirus) și Paul Bandram, verișorul fostei Regine Sofia a Spaniei.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: