News

A murit profesorul din Buzău găsit în comă după ce a coborât la hoţii care voiau să-i fure rufele. Cauza reală a decesului rămâne învăluită în mister

După peste 70 de ore de suferință pe un pat de la ATI, Ovidiu, profesorul de 40 de ani din Buzău găsit inconștient joi seara, a murit.
24.06.2024 | 17:14
A murit profesorul din Buzau gasit in coma dupa ce a coborat la hotii care voiau sai fure rufele Cauza reala a decesului ramane invaluita in mister
Ovidiu, profesorul din Buzău găsit inconștient pe trotuarul din fața blocului a murit. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ovidiu, profesorul de 40 de ani din Buzău care a fost găsit inconștient joia trecută, a murit la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență. Rămân multe semne de întrebare privind cauza decesului său.

Ovidiu, profesorul din Buzău găsit inconștient pe trotuarul din fața blocului a murit

Joi, 20 iunie, un profesor de 40 de ani din Buzău ajungea la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Ovidiu fusese găsit inconștient pe trotuarul din fața blocului în care locuia.

ADVERTISEMENT

Încă de atunci, cazul era unul învăluit în mister. Nu se știa exact dacă el s-a lovit la cap după ce s-a împiedicat sau a fost lovit intenționat de persoane aflate în zonă.

După 72 de ore de suferință, cadrul didactic s-a stins pe un pat de la ATI. Ovidiu Nicolae, profesor de educație fizică, a ajuns joi seară la UPU, în stop cardio-respirator. Bărbatul era preluat de o ambulanță, după ce căzuse în zona blocului în care locuia, în împrejurări încă neelucidate.

ADVERTISEMENT

Sunt multe semne de întrebare după moartea sa. Neoficial, sunt luate în calcul mai multe piste. Sunt voci care spun că a căzut în timp ce alerga, însă nimeni nu ştie ce s-a întâmplat de fapt. Conform presei locale, sunt luate în calcul două ipoteze: fie bărbatul a fost lovit de cineva, fie a alergat după cineva, s-a împiedicat și a căzut.

Ceea ce este cert e faptul că, în ziua fatidică, bărbatul ar fi ieșit în fugă din apartament. Inițial, soția sa i-ar fi spus că a văzut persoane care încercau să fure rufele de pe sârmă, notează Reporter Buzoian.

ADVERTISEMENT

După ce a ieșit din casă, timpul s-a scurs și acesta nu s-a mai întors în locuință. Într-un final, profesorul a fost găsit căzut pe alee, inconștient, cu o leziune în zona bărbiei.

În acest moment, pentru a primi răspunsuri la mai multe întrebări, polițiștii așteaptă rezultatul necropsiei. Oamenii legii vor să afle dacă a fost sau nu a fost lovită victima, înainte de a se prăbuși pe caldarâm.

ADVERTISEMENT

Ovidiu era căsătorit și avea doi copii, o fată și un băiat

Vestea decesului tânărului profesor i-a îndurerat pe apropiați. Ovidiu era căsătorit și avea o fetiță de 7 ani și un băiețel de un an. El preda la Școala Gimnazială Vernești.

Mai multe mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare. ”De ce, Doamne iei un suflet atât de tânăr, vesel și plin de viață??? De ce, Doamne, atât de repede????? / ”De ce, Doamne îl iei când mai avea atât de mult de trăit????”.

”Ovidiu, viața ta a fost pe terenul de sport pentru a educa copiii în spiritul sportului și al bunei purtări. Dumnezeu să aibă grijă de tine și să te așeze lângă el în liniște și pace!”

ADVERTISEMENT