Life

A murit Sinead O’Connor. Celebra cântăreață avea 56 de ani

A murit Sinead O'Connor. Celebra cântăreață irlandeză avea 56 de ani, iar potrivit ultimelor informații, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.
26.07.2023 | 21:21
A murit Sinead OConnor Celebra cantareata avea 56 de ani
A murit Sinead O'Connor. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A murit Sinead O’Connor. Faimoasa cântăreață irlandeză avea 56 de ani, iar potrivit presei internaționale, s-a stins din viață urmă cu foarte puțin timp. Ea a devenit faimoasă datorită piesei ‘Nothing Compares 2 U’, compusă de Prince în 1990.

A murit Sinead O’Connor

Trebuie menționat faptul că Sinead O’Connor a avut o copilărie cât se poate de dificilă. A fost maltratată de mama ei și deși a cerut ajutor în numeroase părți pe când era mică, nu l-a primit. De asemenea, a avut o poveste de viață destul de complexă.

ADVERTISEMENT

Care a fost cauza morții și de ce a murit Sinead O’Connor? Familia artistei nu a precizat nimic în acest sens. Pe de altă parte, sursa citată a confirmat faptul că Sinead O’Connor a murit miercuri.

Într-o declarație publică, familia a făcut totodată și un apel la respectarea intimității. Asta în condițiile în care toți cei apropiați și care au cunoscut-o au de depășit momente dificile acum, arată NY Post.

ADVERTISEMENT

“Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinéad. Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile”, a fost mesajul transmis de familia cântăreței.

Povestea lui Sinead O’Connor

Menționăm faptul că Sinead O’Connor s-a născut pe 8 decembrie 1966 la Dublin. Avea o familie dificilă, iar la un moment dat a și vorbit despre evenimentele marcante din viața sa.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artista povestea că a fost abuzată fizic de mama ei când era copil și nu numai. Iar de aici, ea s-ar fi confruntat cu numeroase probleme de sănătate mintală. Au urmat apoi și alte evenimente.

Părinții ei au divorțat, iar mama artistei a murit într-un accident teribil. Viața lui Sinead O’Connor s-a schimbat atunci când Paul Byrne, bateristul trupei irlandeze In Tua Nua, colaboratori ai trupei U2, a remarcat-o.

ADVERTISEMENT

Avea doar 15 ani pe atunci, însă promitea multe. În colaborare cu membrii trupei, artista a reușit să dea lovitura. A scris single-ul “Take My Hand”, iar mai apoi a decis să lase școala deoparte și să urmeze o carieră muzicală.

A studiat pianul, dar și canto la Dublin, a semnat mai multe contracte de-a lungul anilor, iar 1990 avea să fie anul ei norocos. Atunci a fost lansat albumul “I Do Not Want What I Haven’t Got”. Iar single-ul “Nothing Compares 2 U” preluat de la Prince a ajutat-o enorm.

În ciuda talentului său muzical însă, Sinead O’Connor a fost considerată o bună perioadă de timp o personalitate destul de controversată. Asta nu a împiedicat-o însă în drumul ei spre succes pe plan muzical.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni