News

A murit soţia lui Mircea Ionescu Quintus. Era numită ”Doamna de fier”

26.10.2020 | 19:50
A murit sotia lui Mircea Ionescu Quintus Era numita Doamna de fier
A murit soţia lui Mircea Ionescu Quintus. Era numită ”Doamna de fier”. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

S-a stins din viață Viorica Quintus, soţia liderului liberal Mircea Ionescu Quintus.

Fostul politician post-decembrist o numea „Doamna de fier”. Aceasta a decedat în locuinţa din Ploieşti a familiei, la vârsta de 94 de ani. Reprezentanții PNL au transmis condoleanțe.

„Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria – aşa cum o numea Mircea Ionescu Quintus pe cea care i-a fost alături în cele mai grele momente”, a transmis PNL.

ADVERTISEMENT

S-a stins din viață soția lui Mircea Ionescu Quintus. Avea 94 de ani

„Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a doamnei Viorica Quintus, soţia liderului liberal Mircea Ionescu Quintus, cea care i-a stat aproape în întreaga sa activitate publică şi politică. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a transmis PNL.

Viorica Quintus a murit la 3 ani distanță după decesul soțului ei. Fostul preşedinte al Partidului Național Liberal, s-a stins din viaţă în septembrie 2017, la vârsta de 100 de ani.

ADVERTISEMENT

„Doamna Viorica Quintus, soţia, prietena şi colega de partid a fostului lider politic liberal Mircea Ionescu-Quintus, a murit, luni dimineaţa, la vârsta de 94 de ani.

Viorica Quintus a fost soţia lui Mircea Ionescu-Quintus, alături de care a stat atât în cele mai grele clipe, în care era haituit de regimul comunist, dar şi în cele mai frumoase momente, când a condus PNL şi Ministerul Justiţiei.

ADVERTISEMENT

Vom rămâne veşnic recunoscători dnei. Quintus pentru ajutorul oferit Asociaţiei Mircea Ionescu-Quintus, de fiecare dată când i-am solicitat sprijinul!

Vom rămâne luptători pentru valorile naţionale, liberale şi democratice care le-au ghidat vieţile soţilor Quintus. Rămas bun, doamna Quintus!”, se arată într-un mesaj postat de Asociaţia Mircea Ionescu-Quintus.

ADVERTISEMENT