News

A murit strivit de un microbuz urcat pe mașina lui! Bărbatul conducea un Mustang de zeci de mii de euro

20.07.2020 | 15:37
A murit strivit de un microbuz urcat pe masina lui Barbatul conducea un Mustang de zeci de mii de euro
ADVERTISEMENT

A murit strivit de un microbuz urcat pe mașina lui! Bărbatul conducea pe drumul care leagă orașul Sibiu de Brașov și n-a avut nicio șansă.

Patru oameni din microbuz au fost răniți și ei, în timp ce conducătorul auto al bolidului de lux a murit pe loc, prins între fiarele contorsionate.

ADVERTISEMENT

Mai exact, incidentul rutier s-a produs la orele amiezii, pe DN 1, între comunele Vlădeni și Perșani, în Brașov. Din păcate, microbuzul s-a urcat pur și simplu peste un Mustang.

Moarte cruntă pentru șofeul unui Mustang

Mai mulți martori au sunat imediat la numărul de urgență. La sosirea echipajelor de salvare, bărbatul era încarcerat între fiare.

ADVERTISEMENT

Acesta se afla în stop cardio respirator și în ciuda tuturor eforturilor depuse de paramedici, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Manevrele de resuscitare s-au dovedit a fi în zadar și medicii au constatat, în cele din urmă, decesul. Ceilalți 4 călători ai microbuzului au primit îngrijiri la fața locului.

ADVERTISEMENT

De remarcat că aceștia au refuzat transportul la spital. Traficul a fost restricționat mai bine de o oră pe segmentul de drum unde a avut loc accidentul.

Agenții de poliție care au ajuns la fața locului au luat decizia ca acesta să se desfășoare alternativ pe o singură bandă în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

„Pe DN1, la km 203+100 m, a avut loc un accident rutier, coliziune între un autoturism și un microbuz, mijloc de transport în comun, care la momentul producerii accidentului transporta 7 călători.

În urma impactului, au rezultat 5 victime, 4 persoane din microbuz, care au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să fie transportate la spital și conducătorul auto al autoturismului, care se află în stare de inconștiență.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului“, a anunțat Poliția Brașov

 

ADVERTISEMENT
Tags: