Life

A murit tatăl actorului Marius Florea Vizante. Sacrificiile pe care le-a făcut pentru fiul său

Actorul Marius Florea Vizante este în doliu. Potrivit ultimelor informații, tatăl acestuia, s-a stins din viață în cursul zilei de marți.
17.11.2022 | 07:39
A murit tatal actorului Marius Florea Vizante Sacrificiile pe care lea facut pentru fiul sau
A murit tatăl actorului Marius Florea Vizante. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Doliu în familia lui Marius Florea Vizante. Tatăl celebrului actor s-a stins din viață în cursul zilei de marți, potrivit ultimelor informații.

Tatăl actorului Marius Florea Vizante a încetat din viață

Marius Florea Vizante este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România. A jucat în filme precum ”Restul e tăcere” sau ”Dosarul 631”, iar în prezent mai poate fi văzut pe scenele de teatru din București.

ADVERTISEMENT

Acum însă, actorul trăiește o perioadă sumbră din viața sa. Tatăl său, cel care a făcut mari sacrificii pentru el, s-a stins din viață.

Ultimele clipe din viață și le-a petrecut la terapie intensivă, iar Marius Florea Vizante a fost alături de el până în ultimul moment.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că această tragedie are loc la doar patru ani și jumătate după ce actorul și-a pierdut mama.

”Acum, după alți patru ani jumate, în liniște, la terapie intensivă, bunul meu tată se stinge încet-încet. Biiip, pauză, biiip! Nimeni nu știe exact când va veni clipa.

ADVERTISEMENT

Ce e sigur, e că timpul, pentru el, a început să se dilate. De data asta am simțit că, până nu se duce cu totul, ar trebui să fiu alături de el”, a dezvăluit actorul, într-un articol publicat pe blog-ul personal.

Marius Florea Vizante nu a participat la înmormântarea mamei sale

De asemenea, el și-a amintit și de faptul că nu a putut participa la înmormântarea mamei sale. A mers într-o catedrală spaniolă, a plâns-o pe cea care i-a dat viață și speră ca între timp, aceasta să-l fi iertat pentru că nu a putut participa la evenimentul dureros.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care actorul și-a promis că nu va mai repeta niciodată acest gest și că va rămâne mereu alături de tatăl său, până în ultima clipă, iar asta s-a și întâmplat în această săptămână.

”Aș mai avea o vorbă cu meșterul Albulescu:

– Domn’ profesor, o să mă doară tot restul vieții că am lipsit de la înmormântarea mamei. Te rog să nu te superi, dar când tata se va așeza lângă ea, eu voi fi acolo! După aceea, spectacolul poate să-și continue, firesc, nesfârșitul șir de oximoroni”, a mai completat actorul.

Articolul publicat de actor a stârnit emoții în mediul online. Nu puțini au fost cei care i-au înțeles durerea și i-au spus că vor fi alături de el.

De asemenea, au fost și internauți care s-au arătat întristați de vestea primită și i-au spus să fie cât se poate de curajos pentru a depăși această situație dificilă.

”Atât am fost de trist când cel a cărui nume nu trebuie rostit a scos brutal O scrisoare pierduta din repertoriu… Iți doresc să poți redeveni vesel curând…”, ”Plâng maestre”, ”Mult curaj”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de celebrul actor.

Sacrificiul făcut de tatăl lui Marius Florea Vizante pentru fiul său

Menționăm că Marius Florea Vizante a avut o relație cât se poate de specială cu tatăl său. Bărbatul a ajuns să facă mari sacrificii astfel încât fiul său să își vadă marele vis împlinit.

Acesta a urmat cursuri de actorie la o facultate particulară, care era destul de costisitoare, iar taxa trebuia să fie plătită la începutul anului.

Pentru că și-a dorit enorm să devină actor, tatăl său a decis să îl sprijine din toate punctele de vedere și asta a și făcut. Deși părinții lui Marius Florea Vizante aveau niște bani strânși pentru a-și cumpăra un televizor și o mașină de spălat, educația fiului lor a fost mai presus.

Au vrut ca acesta să își aleagă propriul drum, iar alegerea s-a dovedit a fi una cât se poate de bună.

”Tata a venit într-o zi cu un diplomat plin cu bani și mi-a zis: „ăsta este CAR-ul cu care voiam să ne luăm și noi un covor nou, o mașină de spălat automată și televizor color.

Nu le mai luăm, du-te la facultatea asta, stai un an și lămurește-te dacă ăsta este drumul”, a povestit actorul într-un interviu acordat pentru life.ro.

După sacrificiul făcut de tatăl său, Marius Florea Vizante a luat o decizie atunci. Actorul a jurat că nu îi va mai cere acestuia niciun ban vreodată, ba chiar îi va returna suma de bani investită și asta s-a și întâmplat ulterior.

Norocul i-a surâs pe plan profesional, a primit mai multe roluri, a reușit să își plătească singur următorii doi ani de facultate și de asemenea și-a ținut și promisiunea făcută.

”l-am jurat că nu voi mai cere niciun ban niciodată, că le voi returna până la ultimul bănuț și, în plus, îi voi ajuta mai departe. Lucru pe care l-am făcut”, mai povestea actorul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: