Life

A murit Technoblade, celebru pe YouTube pentru cum juca Minecraft. Scrisoarea de adio pe care a lăsat-o

Celebrul YouTuber de Minecraft, Technoblade, a murit de cancer la numai 23 de ani. Anunțul a fost făcut printr-un videoclip emoționant înregistrat chiar de tatăl său.
01.07.2022 | 18:59
A murit Technoblade celebru pe YouTube pentru cum juca Minecraft Scrisoarea de adio pe care a lasato
Technoblade a murit. Foto: YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Technoblade, un celebru YouTuber pasionat de Minecraft, a murit la doar 23 de ani. Alex, pe numele său real, fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu un an. Vestea tristă a fost transmisă pe canalul său printr-un videoclip realizat chiar de tatăl său.

YouTuber-ul Technoblade a murit. Alex avea 23 de ani și era diagnosticat cu cancer

Tatăl lui Technoblade a publicat în numele vedetei online un ultim videoclip de rămas bun, pe canalul său de YouTube. Înainte să-și dea ultima suflare, Alex a scris o scrisoare adresată celor peste 10 milioane de abonați, în care le-a mulțumit pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o.

ADVERTISEMENT

În clipul denumit „Rămas bun, tocilarilor”, tatăl YouTuber-ului l-a numit pe acesta „cel mai uimitor copil pe care cineva și l-ar putea dori vreodată”.

Vedeta online a câștigat de-a lungul anilor mai multe turnee de Minecraft, iar în luna februarie începuse să facă chimioterapie și radioterapie. Totodată, el a suferit și o operație de salvare a membrelor după ce a dezvoltat o tumoare dureroasă la brațul drept, scrie BBC.

ADVERTISEMENT

Technoblade și-a făcut fanii să creadă că numele său este Dave

În scrisoarea citită de tatăl său, YouTuber-ul și-a amintit toate momentele frumoase pe care le-a trăit de când și-a început cariera online. Technoblade le-a spus fanilor și numele său real, după ce le-a făcut o farsă și i-a făcut să creadă mult timp că se numește Dave.

„Vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați susținut de-a lungul anilor. Dacă aș mai avea o sută de vieți, cred că aș alege să fiu Technoblade din nou, de fiecare dată, deoarece aceștia au fost cei mai fericiți ani din viața mea”, a transmis tânărul.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna o să fii o legendă”

Technoblade a ales să-și țină identitatea ascunsă până în ultima clipa. Imaginea lui de profil era reprezentată de un porc ce purta o coroană. Cei care l-au îndrăgit, fani și colegi de breaslă, i-au adus acestuia unui ultim omagiu.

„Niciodată nu o să uit ziua în care l-am întâlnit. Am plecat devreme de la muncă pentru a juca cu el într-un turneu Minecraft. Abia știam să joc… iar tipul ne-a purtat către victorie”, a scris cineva.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna o să fii o legendă”, a transmis o altă persoană.