Life

A murit un actor din filmul Pirații din Caraibe. Starul avea 77 de ani

Un actor din filmul Pirații din Caraibe a murit la vârsta de 77 de ani. A interpretat zeci de roluri de-a lungul carierei sale.
01.06.2023 | 15:33
A murit un actor din filmul Piratii din Caraibe Starul avea 77 de ani
A murit un actor din filmul Pirații din Caraibe. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un actor din îndrăgitul film “Pirații din Caraibe” a murit la 77 de ani. A avut un rol secundar în a treia parte a celebrei serie de filme, unde a jucat alături de Johnny Depp.

A murit un actor din filmul Pirații din Caraibe

Sergio Calderon, unul dintre actorii din celebrul film “Pirații din Caraibe”, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Acesta era internat la un spital din Los Angeles și a murit miercuri, din cauze naturale.

ADVERTISEMENT

În mediul online au apărut mai multe mesaje triste postate de familia și prietenii actorului. Starul a lăsat în urmă doi copii, Patrick Calderón-Dakin și Johanna Calderón-Dakin, dar și o soție îndurerată.

Actorul a interpretat mai multe roluri de-a lungul timpului. A jucat și în filmul “Men in Black”, din 1997. De asemenea, este cunoscut și pentru rolul Căpitanului Vallenueva din “Pirații din Caraibe”, unde Johnny Depp a avut rolul principal.

ADVERTISEMENT

Născut în Mexic, Sergio Calderon s-a mutat, de la vârsta de 10 ani, din satul său în Mexico City. A studiat la Instituto Andrés Soler al Asociației Nacional de Actores.

A debutat în actorie în 1970, atunci când a jucat în “The Bringe in the Jungle”. A interpretat mai multe roluri în cariera sa actoricească și a avut un mare succes.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu recent, Calderon a declarat că era urât de oameni deoarece juca roluri care presupuneau personaje răufăcătoare, însă nu era deranjat de acest lucru.

“Îmi place să interpretez aceste tipuri de personaje, pentru că oamenii mă urăsc cu adevărat. Îmi spun în stradă cât de mult mă urăsc.

ADVERTISEMENT

Dar pentru mine, acesta este succesul meu. Pentru că asta înseamnă că am putut să conving oamenii cu ceea ce am făcut”, a declarat actorul pentru Los Angeles Times, notează spynews.ro.

Actorul a mai jucat și în alte producții importante, cum ar fi “The Revengers”, “The Children of Sánchez”, “Le Chévre”, “Old Gringo” și “The Missing”. A avut o carieră îndelungată în lumea filmului.

ADVERTISEMENT
Tags: