News

A murit Zina Dumitrescu! Creatoarea de modă avea 82 de ani

28.03.2019 | 15:43
A murit Zina Dumitrescu!

Zina Dumitrescu a murit! Medicul care a avut grijă de aceasta a afirmat faptul că ”A RENUNȚAT SĂ MAI LUPTE”!  “Starea sa de sănătate s-a înrăutățit în ultima vreme, nu mai dorea să mănânce și refuza să mai meargă la spital, căci și-a dorit să moară în patul ei” , a declarat cel care a îngriit-o, Ioan Casian, la câteva zeci de minute după ce creatoarea a decedat. Care a fost ultima dorință.

Zina Dumitrescu a murit!

Cătălin Botezatu, a intervenit telefonic la Agenția VIP, după ce a aflat de decesul mamei Zina.  Designer-ul a fost suprins în lacrimi, povestind despre clipele petrecute cu aceasta. De asemenea, și-a arătata regretul față de momentele pe care le-a petrecut departe. ”Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare.

Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul. Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei. Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul…A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile…A renunțat să mai lupte cu viața”, a spus medicul Ioan Casian, la „Agenția VIP”, înainte ca aceasta să se stingă din viață.

A murit Zina Dumitrescu
A murit Zina Dumitrescu

Ultima dorință a Zinei Dumitrescu

Zina Dumitrescu a locuit în ultimii 8 ani de zile într-un azil din Ghermănești. Aceasta nu mai accepta hrana și nu mai comunica aproape cu nimeni. Fosta creatoare a refuzat să meargă la spital, atunci când starea sa a părut că se înrăutățește. „Am chemat salvarea din aceleași motive ca și până acum. Zina nu s-a simțit bine, nu mai are chef de nimic, e foarte slăbită. A refuzat să meargă la spital și nu a vrut să audă de o eventuală internare”, a mai declarat Cassian pentru Libertatea. Ultima sa dorință a fost de a muri în patul său, nu la spital.

Tags: