Life

A născut Andreea Antonescu! Primele declarații ale artistei care a devenit mamă a doua oară

Cadou în avans pentru Andreea Antonescu! Jumătatea trupei Andre a născut cel de-al doilea copil, o fetiță, pe 19 decembrie 2022.
19.12.2022 | 17:01
A nascut Andreea Antonescu Primele declaratii ale artistei care a devenit mama a doua oara
Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu este în al nouălea cer. Vedeta a devenit pentru a doua oară mămică de fetiță și a făcut primele declarații.

Bucurie mare pentru Andreea Antonescu! Vedeta a născut pentru a doua oară

Moș Crăciun a venit mai repede anul acesta la Andreea Antonescu și la familia acesteia. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oră luni, 19 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Colega de trupă și prietena Andreei Bălan și-a întâmpinat copilul și a făcut declarații emoționante despre venirea pe lume a minunii sale.

Artista mai are o fetiță, în vârstă de 11 ani, din căsătoria cu Traian Spak, însă micuța nu este geloasă ca nu va mai fi în centrul atenției, din contră, concurenta America Express a mărturisit că Sienna s-a rugat mult pentru a avea o surioară.

ADVERTISEMENT

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea.

Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a transmis Andreea Antonescu în mediul online, în ziua în care a devenit mamă pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mare a Andreei Antonescu a ales să locuiască cu tatăl ei după divorțul părinților

Chiar dacă este o mamă împlinită, Andreea Antonescu declara recent că după ce a divorțat de Traian Spak, Sienna a ales să locuiască cu tatăl său în America, pentru a-și continua studiile acolo.

Vedeta a acceptat situația gândindu-se la viitorul fiicei sale, însă nu s-a ferit să recunoască faptul că îi este greu, mai ales că sarcina nu i-a mai permis să călătorească atât de departe.

ADVERTISEMENT

„Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos.

M-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a spus Andreea Antonescu, conform Wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT