Life

A născut Sânziana Buruiană! Prima fotografie cu fetița fostei asistente tv

01.10.2020 | 16:15
A nascut Sanziana Buruiana Prima fotografie cu fetita fostei asistente tv
ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană a născut o fetiță perfect sănătoasă, însă momentul aducerii pe lume a bebelușei a fost întâmpinat cu mici greutăți.

Sânziana Buruiană a născut o fetiță

Nu, nu exagerăm când spunem greutăți, căci cea de-a doua fată a fostei asistente de televiziune a cântărit 4 kilograme în clipa venirii pe lume.

ADVERTISEMENT

Blondina cunoscută pentru duo-ul format cu Andreea Tonciu în show-urile tabloide de la Antena 1 a născut astăzi, potrivit spynews.ro și s-a pregătit de câteva zile pentru acest moment unic în viața oricărei mame.

Sânziana mai are o fetiță  în vârstă de 4 anișori și jumătate pe nume Isabela, pe care o alăptează și acum.

ADVERTISEMENT

Vedeta a șocat cu această dezvăluire în urmă cu ceva timp și a motivat de ce își alăptează fata chiar dacă are deja o vârstă considerabilă.

Mai are o fată de 4 ani, pe care o alăptează și acum

Invitată într-o emisiune de televiziune, Sânziana a spus că o alăptează pe fată pentru a păstra laptele pentru bebelușa pe care a născut-o azi.

ADVERTISEMENT

„Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme.

Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, a spus vedeta despre fetița ei, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană s-a retras de ceva timp din televiziune și s-a dedicat mai mult familiei. Fostul fotomodel nu are de gând să revină deocamdată la tv, fiind extrem de ocupată, mai ales de acum, de când va fi nevoită să aibă grijă de două fete.

sânziana buruiană
Prima imagine cu fetița adusă pe lume azi de Sânziana Buruiană. Foto: spynews.ro
ADVERTISEMENT
Tags: