Life

A născut Vulpița în secret? Ce spun locuitorii din Blăgești: „N-am mai văzut-o de la Paște”

07.05.2021 | 10:07
A nascut Vulpita in secret Ce spun locuitorii din Blagesti Nam mai vazuto de la Paste
ADVERTISEMENT

Vulpița Stegaru a născut în secret? Vecinii ei din Blăgești nu au mai văzut-o de la Paște, însă nimic nu a fost făcut public legat de marele eveniment așteptat de cei doi soți. Zilele trecute, tânăra a fost dusă cu ambulanța la spital. 

Soția lui Viorel Stegaru a anunțat, în toamna anului trecut, că ea și partenerul ei de viață așteaptă cel de-al doilea copil, un băiețel, însă nu a apărut nicio informație în mediul online în legătură cu bebelușul lor.

ADVERTISEMENT

Locuitorii din Blăgești au recunoscut că nu au mai văzut-o pe Vulpița de la Paște, însă nici ei nu știu dacă a născut sau nu și, mai mult, cum arată sau cum se simte băiețelul.

A născut Vulpița în secret? Ce spun locuitorii din Blăgești: „N-am mai văzut-o de la Paște”

Una dintre vecinele soților Stegaru a făcut declarații despre cum este viața lor în Blăgești, însă nu are nicio informație despre copilul care s-ar fi născut zilele trecute. Femeia este de părere că cei doi soți sunt acasă și au grijă de cei doi copii.

ADVERTISEMENT

„Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță. Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă…de aici puțin, de colo puțin…să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic.

Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine. 

ADVERTISEMENT

N-am mai văzut-o de la Paște pe Veronica, cred că stă acasă și are grijă de copii. E greu când ai unul, dar să mai ai doi…”, a declarat vecina Vulpiței și a lui Viorel pentru CANCAN.RO.

Fanii Vulpiței și ai lui Viorel s-ar fi așteptat ca emisiunea la care s-au aflat zilnic, timp de aproape nouă luni, să le dedice o ediție specială marelui eveniment, adică nașterea băiețelului, așteptată cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Spre surprinderea tuturor, acest lucru nu s-a întâmplat la Acces Direct, întrucât plecarea definitivă de la Antena 1 a celor doi soți nu a fost pe placul lor. În urma amenzilor și sesizărilor aplicate de CNA, producția emisiunii a decis ca cei doi să se retragă la Blăgești și să nu mai apară la televizor.

Cu toate acestea, Veronica și Viorel Stegaru au păstrat legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, iar reporterul Radu Rotaru, de la emisiunea prezentată de Mirela Vaida, le-a făcut vizite regulat.

ADVERTISEMENT