Sport
notix pixel id

A obținut profit de peste 100.000 de lei, dar putea pierde totul în ultima secundă! Biletul decis de Kylian Mbappe

Un parior a dat lovitura la pariuri cu un bilet cu 13 evenimente din fotbal și tenis. A făcut profit de peste 100.000 de lei, dar a avut și ceva emoții.
21.10.2021 | 14:17
A obținut profit de peste 100.000 de lei, dar putea pierde totul în ultima secundă! Biletul decis de Kylian Mbappe
A avut nevoie de toată inspirația și de ceva noroc, dar a dat lovitura. Profit de peste 100.000 de lei! Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Credeați că marțea e zi cu ghinion? Nici vorbă! Un parior inspirat a dat lovitura în prima zi de Champions League. Nu s-a bazat doar pe fotbal, ci a fost la fel de exact și în ceea ce privește pronosticurile din tenis. Spre deosebire de un alt parior, care a ales evenimente pe durata a 5 zile, acesta a vrut să rezolve totul într-o zi.

Cu doar 33 de lei miză a reușit să câștige 101.351,83 lei și este cu siguranță cel mai tare parior al acestei săptămâni. Mai ales că a avut parte și superbonus de 35% din câștig. Iar când spunem superbonus chiar nu este nicio exagerare. Peste 26.000 de lei din suma câștigată vin doar din acest bonus oferit de Superbet. Consultă oferta Superbet și poți găsi foarte multe bonusuri.

Un parior a făcut profit de peste 100.000 de lei! Câteva cote absolut senzaționale pe care le-a ales, din totalul de 13 evenimente

Cea mai mare cotă de pe bilet a venit din tenis, unde s-a mizat pe experiența lui Gilles Simon în disputa cu sârbul Laslo Djere. Francezul pornea cu șansa a doua, dar a reușit să se impună în trei seturi. Exact ce era nevoie pentru cota de 5,02 oferită pentru pronosticul “2&TGP 22,5”.

ADVERTISEMENT

Halep, Musetti și Brooksby, Fucsovics și Harris, luați ca soliști de pariorul nostru, au obținut victorii în minimum de seturi. De menționat că la Harris, pariorul a beneficiat și de cota Super Extra.

Giorgi și Struff au avut nevoie de trei seturi pentru a aduce victoria și cota bifată cu verde. Andy Murray s-a impus în fața lui Francis Tiafoe în trei seturi, astfel că pariorul nostru a fost inspirat când a ales peste 21,5 la total game-uri în acest meci.

ADVERTISEMENT

La fotbal, au fost bifate două cote fără absolut nicio emoție. Manchester City și Real Madrid s-au distrat în confruntările cu Club Brugge, respectiv Sakhtar. Cotă generoasă pentru galactici, 1,70.

Au fost emoții mari și la Atletico Madrid – Liverpool. S-a terminat 2-3, rezultatul izbăvitor, dar după două decizii luate de VAR

O altă cotă uriașă de pe bilet a fost bifată la partida Atletico Madrid – Liverpool, unde s-a mizat pe 2 & 2-5 goluri. Și totul a început perfect în acest sens, după ce Liverpool a făcut repede 2-0. Lucrurile s-au complicat la fel de repede, după ce Griezmann făcea “dubla” în minutul 34, pentru 2-2.

ADVERTISEMENT

Mai rămânea o singură variantă pentru ca pariul să rămână câștigător, o victorie cu 3-2 a lui Liverpool. Exact acesta a fost scorul final. Salah a marcat dintr-un penalty dictat după consultarea VAR. Tot VAR a anulat un penalty dictat în favoarea lui Atletico, pe final. Care ar fi putut strica super biletul.

A fost cu adevărat un bilet de poveste pentru acest parior.

Și mai mari emoții au fost la partida PSG – RB Leipzig, unde se mizase pe 1 & 2-5 goluri. Oaspeții au condus cu 2-1 din minutul 57, deci și în acest caz mai rămânea doar varianta unui 3-2.

ADVERTISEMENT

PSG a trecut în avantaj după “dubla” lui Leo Messi, minutele 67 și 74. Dar totul putea să se ruineze aproape de miezul nopții. În prelungirile partidei de pe Parc de Princes, PSG a mai primit o lovitură de pedeapsă.

Messi i-a făcut semn lui Kylian Mbappe să execute, iar starul francez a șutat peste poartă. Dacă ar fi marcat, ar fi fost al șaselea gol din partidă, iar pariorul nostru s-ar fi plâns de un ghinion teribil. Nu a fost cazul, așa că poate să sărbătorească și să înceapă să cumpere cadouri.

ADVERTISEMENT

Și tu poți fi la fel de inspirat! Profită acum de oferta specială de la Superbet și joacă astfel de bilete-bombă, iar profiturile vor fi de fiecare dată pe măsura curajului arătat.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik