Sport

A părăsit de urgență cantonamentul lui Dinamo cu patru ore înaintea meciului cu FC U Craiova. Ce se întâmplă cu Figueiredo. Exclusiv

Cu doar câteva ore înainte de meciul cu FC U Craiova, FANATIK a aflat că portarul Cristiano Figueiredo a părăsit cantonamentul echipei Dinamo din cauza unor probleme familiale.
08.04.2022 | 16:34
A parasit de urgenta cantonamentul lui Dinamo cu patru ore inaintea meciului cu FC U Craiova Ce se intampla cu Figueiredo Exclusiv
Cu doar câteva ore înainte de meciul cu FC U Craiova, FANATIK a aflat că portarul Cristiano Figueiredo a părăsit cantonamentul echipei Dinamo din cauza unor probleme familiale. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Portughezul de 31 de ani a venit în Ștefan cel Mare la începutul acestui an, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, și are contract până la finalul sezonului.

Dinamo l-a pierdut pe Figueiredo pentru meciul cu FC U Craiova

Dinamo se află într-o luptă crâncenă pentru a scăpa de locurile de baraj, iar întâlnirea cu FC U Craiova, din etapa a 4-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1, este una extrem de importantă. Din păcate, ”câinii” l-au pierdut pentru acest joc pe Cristiano Figueiredo.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, portarul portughez a părăsit cantonamentul cu patru ore înainte de startul meciului din cauza unor probleme medicale în familie. Întâlnirea va avea loc în această seară, de la ora 20:30.

În aceste condiții, Dusan Uhrin a fost nevoit să-l convoace de urgență pe Ștefan Fara pentru a-l înlocui pe Cristiano Figueiredo în lot. Cel mai probabil, Fara va lua loc pe banca de rezerve, iar postul de titular va fi acoperit de Mihai Eșanu.

ADVERTISEMENT

De la sosirea sa în Ștefan cel Mare, portughezul născut la Munchen a fost de șapte ori titular și de trei ori rezervă. Figueiredo are o medie de două goluri pe meci încasate, cea mai slabă prestație a sa venind într-un meci la Botoșani în care a scos mingea din poartă de patru ori.

Lipsește și fundașul central Baptiste Aloe

O altă absență importantă a lui Dinamo contra craiovenilor va fi cea a fundașului central Baptiste Aloe, om de bază în apărarea lui Dusan Uhrin în ultimele două partide, în care „câinii” nu au primit gol.

ADVERTISEMENT

Acesta are o mică inflamație la adductori, a fost în cantonament cu echipa la Săftica, dar pentru că nu a fost recuperat complet s-a luat decizia să nu fie păstrat în lot pentru partida contra oltenilor. Conducerea tehnică a considerat că e mai important ca Aloe să fie apt pentru meciurile viitoare decât să fie forțat acum și să se riște o accidentare de lungă durată.

Fanii au încins atmosfera pe rețelele de socializare

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, și-a avertizat jucătorii să nu comită erori în defensivă la meciul cu FC U Craiova, mai ales că echipa lui Nicolo Napoli are jucători buni de la mijloc în sus, în frunte cu atacantul Compagno.

ADVERTISEMENT

”E un joc important pentru noi și Nicolo Napoli e un antrenor bun care e de foarte mult timp acolo, cunoaște foarte bine echipa și știe cum să joace. Va fi dificil pentru noi, Craiova are o echipă bună. Sper să nu facem greșeli mari”, a spus tehnicianul ceh.

Peluza Sud 1997 a oltenilor se pregătește de meciul contra ”câinilor” ca de un derby, iar suporterii anunță o deplasare spectaculoasă. Fanii au sunat adunarea pe rețelele de socializare și nu au uitat să-și ironizeze adversarul.

Răspunsul rivalilor din peluza Cătălin Hîldan nu s-a lăsat așteptat și aceștia i-au amenințat pe craioveni cu bătaia. Ultrașii lui Dinamo i-au acuzat pe cei din galeria lui FC U Craiova de lașitate și că au evitat tot timpul confruntările cu ei.

ADVERTISEMENT
Tags: