Sport

A picat nocturna la CFR Cluj – FCSB

Începutul derby-ului CFR Cluj - FCSB a stat sub semnul întrebării din cauza problemelor cu nocturna. Organizatorii au făcut eforturi pentru ca meciul să se joace.
05.02.2023 | 21:22
A picat nocturna la CFR Cluj  FCSB
Nocturna stadionului din Gruia s-a oprit cu câteva minute înainte de CFR - FCSB. FOTO: Gsp.ro
ADVERTISEMENT

Au fost emoții mari înainte de CFR Cluj – FCSB. Derby-ul din etapa cu numărul 24 din SuperLiga a început cu întâziere din cauza problemelor cu instalația de nocturnă de la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Probleme cu nocturna la stadionul din Gruia. Motivul pentru care derby-ul CFR Cluj – FCSB a început cu întârziere

Programat să începe la ora 21:00, duelul dintre campioană și vicecampioană a început cu o întâziere de nouă minute. „Centralul” Sebastian Colțescu a dat drumul partidei, chiar dacă, cu aproximativ zece minunte înainte de ora oficială de start, nocturna din Gruia a picat.

ADVERTISEMENT

Se pare că nocturna a picat din cauza faptului că instalația electrică nu poate face față și cu sistemul de degivrare a gazonului pornit.

În ciuda problemelor cu instalația de nocturnă și a gerului de afară, minus șase grade Celsius, suporterii celelor două rivale din SuperLiga au făcut show în tribune.

ADVERTISEMENT

Fanii au aprins focuri în tribune și au început să scandeze, în timp ce organizatorii derby-ului se chinuiau să rezolve defecțiunea.

Conform regulamentului, dacă nocturna va mai pica o dată, arbitrul Sebastian Colțescu va trebui să oprească meciul, iar FCSB să câștige cele trei puncte la „masa verde”.

ADVERTISEMENT

Probleme pentru ardeleni și la un meci cu Mioveni

Derby-ul cu FCSB nu este primul meci la care CFR Cluj are probleme cu nocturna în acest sezon de SuperLiga. Nocturna din Gruia a cedat și în vara lui 2022, la un meci cu Mioveni, campioana en-titre riscând și atunci să piardă cu 0-3 la „masa verde”.

Atunci meciul s-a întrerupt în minutul 65, la scorul de 3-2. Problemele au început încă din startul reprizei secunde, când becurile au început să se stingă treptat.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a rezolvat problema după aproximativ 40 de minute. Dacă nocturna ar mai fi picat o dată, echipa lui Dan Petrescu ar fi pierdut meciul la „masa verde”, lucru pe care îl riscă și acum contra roș-albaștrilor.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT