Fotbal international

A picat revenirea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad! Marius Şumudică îi dă coşmaruri noului antrenor

28.09.2018 | 13:48
A picat revenirea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad
ADVERTISEMENT

A picat revenirea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad, formaţie care ocupă în prezent penultimul loc în prima ligă din Arabia Saudită. În locul antrenorului român, şeicii l-au adus pe Slaven Bilic, care nu a mai antrenat din noiembrie 2017.

Slaven Bilic a semnat joi seara contractul cu Al Ittihad, după ce negocierile au avut loc în New York. Antrenorul croat este adus la echipă pentru a salva sezonul, după startul dezastruos din campionat. După patru etape, formaţia de Jeddah ocupă penultimul loc în prima ligă din Arabia Saudită, cu un singur punct obţinut.

ADVERTISEMENT

A picat revenirea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad, dar arabii au să-i dea bani

Revenirea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad a picat, însă formaţia din Arabia Saudită este în continuare datornică. FANATIK.RO a scris despre faptul că şeicii îi propuneau antrenorului român un contract pe trei ani, cu un salariu de două milioane de dolar pe sezon, iar datoria pe care clubul o avea, în urma unui proces intentat de “Piţi”, urma să fie plătită eşalonat. În aceste condiţii, Victor Piţurcă are de recuperat două milioane de dolari, după ce a dat clubul în judecată.

Slaven Bilic a antrenat-o pe West Ham United între 2015 şi 2017, timp în care echipa a jucat de două ori în Europa League. De fiecare dată, “ciocănarii” au fost eliminaţi de Astra Giurgiu, echipă antrenată pe atunci de Marius Şumudică. Cei doi se vor întâlni din nou în prima ligă din Arabia Saudită. În prima etapă a returului, Al Ittihad şi Al Shabab vor avea meci direct, partida fiind programată pe 20 ianuarie 2019. În întâlnirile directe, patru la număr, Marius Şumudică este în avantaj, cu două victorii şi două remize. Antrenorul croat era liber de contract din noiembrie 2017, când a fost dat afară de la West Ham United.

ADVERTISEMENT
A picat revenirea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad. Slaven Bilic, învins de Şumudică în Europa League, a semnat cu arabii
A picat revenirea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad. Slaven Bilic, învins de Şumudică în Europa League, a semnat cu arabii
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri