Fotbal intern

A picat transferul lui Denis Alibec la Al Shabab. Marius Şumudică: “Mă depăşeşte!”

29.06.2018 | 22:16
A picat transferul lui Denis Alibec la Al Shabab Marius Sumudica Ma depaseste

După ce a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru Constantin Budescu, Marius Şumudică a dezvăluit că transferul lui Denis Alibec la Al Shabab a picat! Tehnicianul român a dezvăluit motivul pentru care nu poate să-l ia pe atacantul în vârstă de 27 de ani la gruparea din Arabia Saudită.

“Mi l-am dorit foarte mult, a fost primul pe lista mea. Mi-am dorit să vină, nu știu dacă reușeam că nu sunt Mourinho sau Guardiola să am o baghetă magică. Exista posibilitatea unui recul.L-am propus, am făcut tot ce a depins de mine până la un anumit moment, dar din păcate și ei se documentează, articolele care au apărut în România, eșecurile din ultimul an nu l-au ajutat.”

Marius Şumudică a dezvăluit de ce a picat transferul lui Denis Alibec la Al Shabab

“Am încercat să-l ajut, dar nu pot, mă depășește. Nici nu pot să-mi iau o responsabilitatea foarte mare pentru că se uită și ei. Sunt site-uri cu statistici, se uită lumea, cât a jucat, ce a făcut. Dacă bagi Alibec pe google ce găsești? Cum a fost la minge, că găseai prima știre că mi-am dat pantalonii jos. M-a luat unul la Kavala și a zis că ăsta ne scoate de la retrogradare că e mai nebun decât mine. Eu și acum, când controlez un jucător, mă uit la ce a făcut în ultimii 7 ani. Așa și ei, se uită la cifre, se uită la orice”, a spus Şumudică la o emisiune de sport.