Fotbal intern

A pierdut Bogdan Vintilă vestiarul la FCSB? Principala problemă a antrenorului: „Este prea blând, trebuie să mai dea și cu biciul”

17.02.2020 | 12:42
A pierdut Bogdan Vintila vestiarul la FCSB Principala problema a antrenorului Este prea bland trebuie sa mai dea si cu biciul
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că Bogdan Vintilă are o parte din vina pentru eșecul cu Dinamo din derby, iar una dintre principalele probleme ale antrenorului este modul în care gestionează relația cu jucătorii. Patronul FCSB susține că tehnicianul este „prea blând” și fotbaliștii profită.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2.80 este cota pentru „FCSB marchează sub 1.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Becali, critici pentru Bogdan Vintilă

FCSB a pierdut derby-ul cu Dinamo, 1-2, și s-a îndepărtat la șase puncte de CFR Cluj. După un nou meci modest făcut de „roș-albaștri”, Gigi Becali susține că modul în care Bogdan Vintilă gestionează relațiile cu jucătorii afectează rezultatele echipei, antrenorul fiind „prea blând”.

I-am spus lui Vintilă că are o vină, i-am spus și lui, dar va fi cu mine până la final, alt antrenor la FCSB nu va mai fi niciodată.

ADVERTISEMENT

I-am spus că a făcut niște greșeli, în momentul în care echipa nu pasează nimic, când nu aleargă, înseamnă că ceva lipsește, că nu e pregătită.

Eu am spus că un creștin e greu să fie antrenor, el trebuie să înțeleagă că trebuie să mai dea și cu biciu, jucătorii au înțeles greșit dragostea lui Vintilă, este prea blând, dă explicații la jucători când îi scoate, nu mi se pare în regulă, să îi dea explicații de ce nu joacă, nu joacă și punct”, a declarat Gigi Becali la TV ProX.

ADVERTISEMENT

„Stătea tricoul mai strâns pe Adi Popa”

Gigi Becali a remarcat kilogramele în plus pe care Adi Popa le are, însă, totuși, recunoaște că este îngrijorat de jocul arătat de Olimpiu Moruțan, afectat de încărcătura jocului.

Am văzut și eu că stătea tricoul mai strâns pe Adi Popa, dar nu este el problema, problema mare este Moruțan, lui îi tremurau picioarele în derby, sau chiar Coman, cum să nu dea gol din faza pe care a avut-o, înseamnă că nu e fotbalist”, susține Becali.

ADVERTISEMENT

În etapa 26, ultima a sezonului regular, FCSB primește vizita celor de la Chindia Târgoviște.