Fotbal intern

A plecat cel mai longeviv antrenor din Liga 1 Betano după Gheorghe Hagi! Nu a acceptat noul salariu

29.05.2019 | 17:42
A plecat cel mai longeviv antrenor din Liga 1 Betano dupa Gheorghe Hagi Nu a acceptat noul salariu

Flavius Stoican nu mai este antrenorul lui CSM Poli Iași. Anunțul a fost făcut în conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani, ultimul al sezonului pentru echipa din Copou. Stoican a fost al doilea cel mai longeviv antrenor din Liga 1 Betano după Gheorghe Hagi. Antrenorul lui CSM Iași a fost în funcție de la începutul stagiunii 2017 și până în prezent. 

A plecat cel mai longeviv antrenor din Liga 1 Betano după Gheorghe Hagi! Avea un salariu de 6000 de euro

Cei de la Poli Iași i-au propus prelungirea actualului contract pentru încă două sezoane, însă pe bani mai puțini, lucru neacceptat de Stoican. Astfel, antrenorul care a calificat Poli Iași în play-off în stagiunea trecută va pleca de la club. Flavius Stoican avea un salariu lunar de 6000 de euro la CSM Poli Iași.

În acest moment, Poli Iași ocupă locul 4 din play-out, cu 31 de puncte, fiind salvată de la retrogradare și baraj. Echipa din Copou mai are de disputat meciul cu FC Botoșani înainte de finalul sezonului din Liga 1 Betano. Însă, la echipă va fi o adevărată revoluție în această vară. Așa cum FANATIK a anunțat, președintele Adrian Ambrosie se pregătește să construiască o nouă echipă în jurul lui Andrei Cristea, pus pe lista neagră de Universitatea Craiova.

Flavius Stoican, antrenor Iași
A plecat cel mai longeviv antrenor din Liga 1 Betano după Gheorghe Hagi! Nu a acceptat noul salariu! FOTO: Flavius Stoican

Curățenie generală în vară! Pleacă 13 jucători

De altfel, de la CSM Poli Iași vor pleca nu mai puțin de 13 jucători: Sin, Qaka, Sanoh, Filipe Nascimento, Burlacu, Gardoș, Mihăescu, Gallego, Patrick Petre, Rus, Garros și Enoh. Ionuț Cioinac va pleca, cel mai probabil, în această vară după ce a intrat în conflict cu președintele Adrian Ambrosie, fiind nemulțumit de faptul că există salarii restante.

Flavius Stoican
A plecat cel mai longeviv antrenor din Liga 1 Betano după Gheorghe Hagi! Nu a acceptat noul salariu! FOTO: Flavius Stoican

Replica președintelui nu a întârziat să apară: “Cioinac uită repede multe lucruri. Îi aduc aminte doar două. Îi reamintesc de câte ori a solicitat să-şi primească salariul în avans. Şi de câte ori i l-am dat înainte de a le plăti retribuţiile colegilor săi. Apoi, îi reamintesc că anul trecut ne spunea că ne face hârtie prin care e de acord să nu-şi primească salariul până în vară dacă scăpăm de Horia Sabo. Sabo a plecat, dar el nu a mai făcut nicio hârtie. Ieşirea lui Cioinac nu va rămâne nepedepsită. Vom analiza Regulamentul de Ordine Interioară şi îl vom sancţiona”, a declarat Ambrosie conform Ziarul de Iași.

Deocamdată cei de la CSM Poli Iași nu au anunțat cine îl va înlocui pe Flavius Stoican, însă cel mai probabil un nou tehnician va fi numit după finalul campionatului.