Fotbal intern

Oficial. A plecat de la Astra! S-a propus la FCSB, dar a semnat în Franţa

Atacantul francez, Anthony Le Tallec, a plecat de la Astra Giurgiu. În luna noiembrie, jucătorul francez s-a autopropus la Steaua! Unde va evolua
Autor: Marian Popovici | 05.01.2018 | 20:16
Oficial. A plecat de la Astra! S-a propus la FCSB, dar a semnat în Franţa

Atacantul francez, Anthony Le Tallec, a plecat de la Astra Giurgiu după doar 6 luni la echipa giurgiuveană. Atacantul francez a revenit în ţara natală, la Orleans, echipă din Ligue 2. FANATIK.RO a anunţat că Astra vrea să scape de francez, oficialii giurgiuvenilor fiind nemulţumiţi de evoluţii, dar şi de salariul mare încasat. 

“US Orleans a realizat primul transfer din această iarnă, prin sosirea lui Anthony Le Tallec. Atacantul care a jucat pentru Astra Giurgiu, în România, din iulie 2017, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate. Preşedintele şi întregul club îi urează bun venit lui Anthony Le Tallec în culorile lui Orleans”, se arată în comunicatul oficial. 

S-a autopropus la Steaua

În vârstă de 33 de ani, Le Tallec a marcat un singur gol în Liga 1, în cele 18 prezenţe pentru Astra. Vârful francez a înscris şi în confruntarea cu Zira din Europa League, în meciul câştigat cu 3-1. 
 
 
“Este adevărat, am reziliat contractul cu Le Tallec, nu avem decât să-i mulţumim pentru ceea ce a făcut pentru noi în această jumătate de an. De comun acord am decis să reziliem acest contract. Sper ca el să-şi găsească o echipă la care să demonstreze valoarea pe care a avut-o şi pe care o ştim cu toţii”, a spus Dani Coman după reziliere. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE