Life

A pus bicarbonat de sodiu peste mobilă și a așteptat câteva minute. Rezultatul este uluitor!

O femeie a pus bicarbonat de sodiu peste mobilă și a așteptat câteva minute, iar rezultatul a fost uluitor.
05.07.2021 | 22:35
A pus bicarbonat de sodiu peste mobila si a asteptat cateva minute Rezultatul este uluitor
ADVERTISEMENT

O femeie a pus bicarbonat de sodiu peste mobilă și a așteptat câteva minute, iar rezultatul final a fost unul total neașteptat. Bicarbonatul de sodiu este un ingredient pe care toată lumea ar trebui să-l aibă în asă.

Acest ingredient poate face minuni atunci când vine vorba de treburile casnice. Află ce se poate întâmpla dacă pui bicarbonat de sodiu pe mobilă.

ADVERTISEMENT

A pus bicarbonat de sodiu peste mobilă și a așteptat câteva minute. Rezultatul este uluitor!

O femeie a pus bicarbonat de sodiu pe mobilă, iar rezultatul a fost incredibil peste doar câteva minute. Aceasta a amestecat câteva linguri de bicarbonat cu câteva linguri de apă și a pus soluția obținută pe mobilă.

După aceea, femeia care a făcut experimentul a șters totul cu o cârpă. Mobilierul a rămas mult mai curat deât înainte, mai strălucitor și cu un miros proaspăt, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dacă presari bicarbonat de sodiu pe fotolii și canapele, apoi aspiri totul, acestea vor avea un aspect mult mai curat.

Bicarbonatul de sodiu elimină mirosurile alimentare neplăcute. De exemplu, caserolele de plastic pot păstra mirosurile alimentelor pe care le-au depozitat, iar înmuierea lor în bicarbonat de sodiu înainte de spălare ar putea rezolva această problemă.

ADVERTISEMENT

Totodată, bicarbonatul de sodiu este de ajutor și dacă vrei să scapi de mirosurile neplăcute din litiera pisicii. Tot ce trebuie să faci este să pui bicarbonat înainte să torni nisipul, dar și după aceea.

Poți pune câteva lingurițe de bicarbonat în coșul de gunoi pentru a scăpa de mirosurile alimentare neplăcute. Aceasta este soluția perfectă dacă vrei să te bucuri de un miros proaspăt.

ADVERTISEMENT

Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta să scapi și de mirosurile neplăcute din încălțăminte. În același timp, bicarbonatul te poate ajuta să scapi de mirosurile de ceapă sau usturoi de pe mâini.

În plus, poți curăța și jucăriile animalelor de companie sau chiar ale copiilor cu bicarbonat de sodiu. Și bureții e pot curăța cu ajutorul acestui ingredient minune dacă sunt puși într-un litru de apă cu câteva lingurițe de bicarbonat.

Bicarbonatul de sodiu este un aliment care are multe utilizări și este bine să nu lipsească din casa ta.

ADVERTISEMENT