Life

A pus bicarbonat de sodiu și oțet în chiuvetă și în cadă. Efectul este uimitor! Trucul ieftin, simplu și rapid

Vă prezentăm o metodă extrem de simplă pe care o folosesc multe gospodine. Este un truc rapid și foarte ieftin pentru a desfunda chiuveta.
23.09.2021 | 16:19
A pus bicarbonat de sodiu si otet in chiuveta si in cada Efectul este uimitor Trucul ieftin simplu si rapid
A pus bicarbonat de sodiu și oțet în chiuvetă și în cadă. Efectul este uimitor! Trucul ieftin, simplu și rapid. Sursă foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Bicarbonatul de sodiu poate să fie folosit în gospodărie pentru a rezolva o grămadă de probleme și nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie.

Vă prezentăm o metodă foarte ieftină și eficientă pentru a desfund chiuveta și cada fără a folosi tot felul de soluții de curățare scumpe și uneori toxice.

ADVERTISEMENT

Citiți mai jos cum puteți desfunda chiuveta și cada folosind doar oțet și bicarbonat de sodiu.

A pus bicarbonat de sodiu și oțet în chiuvetă și în cadă. Efectul este uimitor! Trucul ieftin, simplu și rapid

Probabil că nu există gospodină care să nu se fi confruntat cu această problemă. Scurgerea de la bucătărie se poate înfunda foarte ușor dacă sunt aruncate bucăți de mâncare, grăsimi sau ulei.  Și curgerea din baie se poate înfunda foarte ușor cu spumă sau fire de păr. Așa că ar trebui să evitați să aruncați aceste lucruri.

Cei mai mulți încearcă să rezolve problemele cu tot felul de soluții chimice. Unele dintre acestea sunt destul de periculoase și pot provoca arsuri. Înainte de a cumpăra un asemenea produs ar trebui să știți că există o metodă rapidă și ieftină și care nu dă greș pentru a rezolva totul.

ADVERTISEMENT

Folosiți bicarbonatul de sodiu. Acesta dizolvă materialele organice și depozitele minerale, fiind un compus mineral natural.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu este un foarte bun dezinfectant. Dacă veți curăța regulat scurgerile cu acesta veți preveni astfel de probleme neplăcute.

ADVERTISEMENT

În cazul în care acestea s-au înfundat faceți o soluție din bicarbonat și oțet cu ajutorul căreia veți rezolva rapid problema.

Cum se prepară soluția de bicarbonat de sodiu și oțet

Aveți nevoie de:

Apă

Detergent de vase

Bicarbonat de sodiu

Oțet alb distilat

Sare

Se pune în scurgere detergentul de vase, apoi apa clocotită. Turnați apoi o cană de bicarbonat de sodiu, după care puneți și oțetul.

ADVERTISEMENT

Veți auzi cum totul bolborosește (oțetul este un acid acetic în timp de bicarbonatul de sodiu este substanță alcalină).

Așteptați cinci minute și clătiți cu apă fierbinte. Apoi dați drumul la apa fierbinte de la robinet și lăsați-o să curgă câteva minute. În cazul în care nu ați obținut rezultatul dorit puteți repeta procedura.

ADVERTISEMENT