Life

A pus coajă de lămâie în lapte și a rămas uimită! Ce a descoperit gospodina. Trucurile geniale ale lui Jamie Oliver

O gospodină a pus coajă de lămâie în lapte și a rămas uimită. Iată care a fost rezultatul și care sunt trucurile de succes ale lui Jamie Oliver.
02.09.2021 | 19:53
A pus coaja de lamaie in lapte si a ramas uimita Ce a descoperit gospodina Trucurile geniale ale lui Jamie Oliver
A pus coajă de lămâie în lapte și a rămas uimită! Ce a descoperit gospodina. Trucurile geniale ale lui Jamie Oliver. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O gospodină a pus coajă de lămâie în lapte, iar rezultatul a fost incredibil, bazat pe trucurile de succes ale celebrului bucătar Jamie Oliver.

Renumitul chef din Marea Britanie are câteva secrete pentru ca preparatele să iasă delicioase. Trebuie doar să pui în aplicare trucuri foarte simple dacă vrei să obții cele mai bune feluri de mâncare, exact ca la un restaurant select.

ADVERTISEMENT

A pus coajă de lămâie în lapte și a rămas uimită! Ce a descoperit gospodina. Trucurile geniale ale lui Jamie Oliver

Jamie Oliver este renumit pentru talentul său culinar și are o mulțime de trucuri pe care orice gospodină le poate încerca acasă. Iată ce se poate întâmpla dacă pui coajă de lămâie în lapte!

Pentru a obține cel mai sus sos de brânză ai nevoie doar de două ingrediente. Tot ce trebuie să faci este să adaugi coajă de lămâie în lapte, iar rezultatul este unul spectaculos, potrivit rețete-ușoare.info.

ADVERTISEMENT

Talentul culinar al lui Jamie Oliver este unic, dar oricine poate folosi unele trucuri simple pentru gătit. De exemplu, dacă servești cartofi la masă, ar trebui să adaugi verdeață tocată după ce termini prepararea lor termică.

Alte trucuri ale celebrului chef Jamie Oliver

Înainte de a coace sau prăji peștele îl poți unge cu ulei, iar tava să rămână uscată. De asemenea, carnea de crab ar trebui stropită cu suc de grapefruit, servită cu paste făinoase sau pusă într-un sandwich pentru a obține o gustare ca la carte.

ADVERTISEMENT

Ca să nu răspândești mirosul de ceapă prăjită prin casă trebui să-i adaugi puțină sare și să o prăjești la foc mic. Dacă ardeii chilli sunt prea iuți, aceștia se curăță de semințe și se spală într-o cantitate mare de apă.

Dacă vrei să folosești mentă în mâncarea ta, adaug-o la începutul prăjirii. Pentru ca lămâia sau lime-ul să elimine cantitatea necesară de suc trebuie să încălzești citricul, iar apoi să-l rostogolești, presându-l, pe masă.

ADVERTISEMENT

Ciupercile se sărează la sfârșitul preparării, iar sfecla roșie se fierbe în apă sărată. Când prăjești peștele, poți așeza pe el o bucățică de bacon gras și afumat pentru un plus de aromă.

Poți folosi hârtie ca să îndepărtezi grăsimea în exces de pe carnea de pui. Vinetele se prepară cel mai ușor cu ajutorul aburilor.

Portocala face ca sosul de ciocolată să aibă un gust mai intens. Mâncarea prea grasă poate fi salvată de ananas, iar caisele sunt potrivite pentru a servi carnea grasă.

ADVERTISEMENT
Tags: