Sport

A ratat EURO 2020, dar va prinde transferul la Rapid: “Cred că a semnat”

Valeriu Iftime a anunțat că Stefan Ashlovski, extrema care a fost la un pas să joace la EURO 2020, a semnat cu Rapid.
25.05.2021 | 20:27
A ratat EURO 2020 dar va prinde transferul la Rapid Cred ca a semnat
ADVERTISEMENT

Patronul Botoșaniului nu este sigur 100%, însă din ce a auzit, Stefan Ashkovski ar urma să fie noul jucător al Rapidului, proaspătă revenită în Liga 1.

Stefan Ashkovski a fost la un pas să fie prezent la Campionatul European din vară, alături de naționala Macedoniei de Nord, participănd și la un cantonament în vederile unei potențiale convocări, la sfârșitul căreia nu a fost selectat.

ADVERTISEMENT

Rapid face o primă mutare bună în perioada de transferuri

Valeriu Iftime a vorbit despre plecarea lui Stefan Ashkovski, despre care spune că ar fi semnat cu Rapid: „Cred că Ashkovski a semnat cu Rapid, puteam să-i pregătesc o ofertă, el era bun, dar pentru noi nu, nu avea eficiență în grupul nostru.

Noi căutăm un fotbalist acum din afară. Vrem să aducem trei fotbaliști străini, care să facă performanță în România.

ADVERTISEMENT

„Nu îl dăm pe Meleke acum. Toate au un preț în lumea asta. Ce am cerut eu, nu dă domnul Becali. Am cerut 500.000 de euro pentru Meleke, dar la domnul Becali valorile sunt relative”, a mai spus Valeriu Iftime la TV DigiSport.

Stefan Ashkovski are 3 prezențe în naționala Macedoniei de Nord, pentru care încă nu a reușit să marcheze, iar el a sosit la Botoșani în vara anului 2019.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Stefan Ashkosvski a marcat trei goluri și a oferit o pasă decisivă, într-un total de 24 de meciuri, din toate competițiile, inclusiv Cupa României și calificările pentru Europa League.

  • 29 de ani este vârsta lui Stefan Ashkovski
  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Stefan Ashkovski, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

„Abia azi am aflat de Rodriguez!”

Valeriu Iftime susține că abia astăzi, 25 mai, a aflat că Jonathan Rodriguez va merge la CFR Cluj, cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate, iar patronul lui Botoșani susține că Marius Croitoru se gândește că mijlocașul ar fi semnat chiar din iarnă cu echipa lui Edi Iordănescu.

„Abia azi am aflat că Rodriguez ar fi semnat cu CFR Cluj. A făcut lucruri importante pentru Botoșani, dar și Botoșani pentru el.

Marius mi-a spus acum că se gândește că ar fi semnat chiar din iarnă cu CFR Cluj și chiar părea că nu mai e atât de interesat de ce face pe teren.

Părea un jucător care nu mai dădea totul. Avea un contract mare pentru mine și ca atare nici nu i-am mai propus ceva”, a mai spus Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT