Fotbal international

A recunoscut că a înșelat! Videoclipul devenit viral a ajutat la depistarea unui bărbat infidel: „Îmi pare rău pentru ce am făcut și te rog să mă ierți!”. VIDEO

20.01.2020 | 21:01
A recunoscut ca a inselat Videoclipul devenit viral a ajutat la depistarea unui barbat infidel Imi pare rau pentru ce am facut si te rog sa ma ierti VIDEO
A recunoscut că a înșelat! Videoclipul devenit viral a ajutat la depistarea unui bărbat infidel: „Îmi pare rău pentru ce am făcut și te rog să mă ierți!”. VIDEO
ADVERTISEMENT

Un filmuleț de la un meci din prima ligă din Ecuador s-a viralizat pe rețelele de socializare, iar soția lui Deyvi Andrade, un suporter al SC Barcelona (formație din Ecuador) a aflat că acesta o înșela chiar din fața televizorului.

Bărbatul prins că a înșelat și-a recunoscut fapta

Deyvi Andrade, bărbatul prins că și-a înșelat soția la un meci de fotbal din Ecuador, și-a recunoscut fapta și a postat un mesaj mai lung pe rețelele de socializare: Cum m-aș fi simțit eu dacă aș fi fost femeie? Mai multe filmulețe care s-au viralizat pe internet mă aveau pe mine în prim-plan, iar lumea glumea pe seama mea.

ADVERTISEMENT

Sper ca nimeni să nu fie vreodată în locul meu. O să îmi apăr onoarea până la sfârșit. Toți greșim și vreau să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați invitat la biserică, unde voi merge pentru a fi readus pe drumul cel bun”.

„Femeile care mă judecă au înșelat și ele!”

Bărbatul infidel a continuat mesajul și a lansat un atac la femeile care râd de el și face apel la divinitate pentru a fi lăsat în pace, mai ales că imaginile în care apare alături de altă femeie s-au viralizat peste tot în lume: Nu vreau ca nimeni să-mi distrugă imaginea, iar femeile care comentează de rău de mine, au înșelat și ele, dar ele în continuare judecă.

ADVERTISEMENT

Mi-ați distrus relația, ce vreți mai mult!? Sper că nu aveți o plăcere meschină, că tot ceea ce faceți este să răniți un copil al Lui Dumnezeu, la fel ca și voi”, a mai spus Deyvi Andrade.

În încheiere, bărbatul își cere scuze în fața soției pentru faptele sale: „Îmi pare rău pentru ce am făcut și te rog să mă ierți! Vreau să fie totul ca la început!”

ADVERTISEMENT