News

A recunoscut după 20 de ani că și-a ucis soția! Un cadavru vechi de 1600 de ani l-a trimis la închisoare

10.04.2021 | 17:48
A recunoscut dupa 20 de ani ca sia ucis sotia Un cadavru vechi de 1600 de ani la trimis la inchisoare
ADVERTISEMENT

A recunoscut după 20 de ani că și-a ucis soția! Aceasta este povestea unui englez care a mărturisit în fața oamenilor legii crima. A făcut acest lucru după ce în apropierea casei sale a fost găsit îngropat capul bine conservat al unei femei.

Culmea, la puțin timp distanță, s-a dovedit că, de fapt, acesta aparținea unei femei moartă acum 1.600 de ani. Era însă prea târziu pentru criminal.

ADVERTISEMENT

Malika de Fernandez și-a cunoscut soțul în 1959. A acceptat să se căsătorească cu el după numai două ore și au făcut nunta la patru zile distanță.

A recunoscut după 20 de ani că și-a ucis consoarta!

Au divorțat după câteva luni și Malika a început din să călătorească prin lume, în timp ce soțul ei a rămas la cabana sa din Cheshire, Anglia.

ADVERTISEMENT

La nici doi ani de zile, femeia a dispărut complet, iar Peter a devenit suspectul numărul unu. Deși polițiștii au căutat tot felul de detalii, aceștia săpând inclusiv în grădină în căutarea rămășițelor ei, în cele din urmă au clasat totul.

Cazul a rămas nerezolvat timp de două decenii, când evenimentele au avut o întorsătură ciudată: o parte a unui corp de femeie a fost descoperit într-o turbărie de lângă cabana lui Peter Reyn-Bardt.

ADVERTISEMENT

De remarcat că turba este creată prin descompunerea materiei organice, în mare parte din materie vegetală precum mușchiul. În special, atunci când mușchii se acumulează în zone suficient de umede pentru a forma o mlaștină, straturile de turbă formează acizi care sunt incredibil de buni în conservarea corpurilor.

Concret, un cadavru aruncat aici ar putea fi descoperit câteva secole mai târziu și să arate ca și când totul s-a petrecut ieri. Criminalul nu a știut însă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Confruntat de polițiști acesta a explicat. “A trecut atât de mult, am crezut că nu voi fi aflat niciodată”, a spus Reyn-Bardt poliției în timpul interogatoriului.

Bărbatul a susținut că Malika s-a întors la cabana sa la începutul anilor ’60 și a amenințat că va dezvălui că era homosexual, faptă care era încă incriminată în Anglia la acea vreme, dacă nu i-ar da bani. PEntru că a refuzat cei doi au început să se bată.

Reyn-Bardt a spus că a dezmembrat trupul femeii cu un topor, înainte de a încerca să o ardă. Când acest lucru nu a funcționat, a dus-o la mlaștina din apropiere și a aruncat-o acolo. Trupul soției ucise nu a fost găsit nici până în prezent.

Craniul descoperit era vechi de 1600 de ani, conform cercetătorilor, dar Peter Reyn-Bardt nu a mai putut să-și retragă mărturia.

ADVERTISEMENT