Fotbal international

A refuzat 11 milioane de euro! Decizie importantă luată de Thierry Henry

17.07.2018 | 14:13
A refuzat 11 milioane de euro Decizie importanta luata de Thierry Henry

Încep să curgă ofertele pentru cei implicaţi în Campionatul Mondial de fotbal care s-a desfăşurat în Rusia. Mai întâi par a se mişca lucrurile pe băncile tehnice. Astfel, imediat după ultimul fluier al turneului final, Thierry Henry şi-a anunţat plecarea de la televiziunea Sky Sports. Francezul a colaborat preţ de trei ani de zile cu trustul media care l-ar fi dorit în continuare pe fostul atacant. Nu mai puţin de 11 milioane de euro i-au propus şefii de la Sky lui Henry pentru ca acesta să-şi pună semnătura pe un nou contract. Cu toate acestea, Henry a spus pas.

Refuzul fostului jucător a fost suficient pentru ca presa britanică să înceapă să caute o posibilă destinaţie. Şi de data aceasta nu mai este vorba de continuarea carierei în media, ci de o variantă mult mai la îndemână şi plăcută pentru fani. Astfel, mai multe formaţii i-au propus lui Henry postul de antrenor şi e de aşteptat ca acesta să ia o decizie în cel mai scurt timp posibil.

Henry a refuzat o super ofertă de la Sky Sports

De remarcat că în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Rusia, fostul atacant a avut rolul de antrenor secund pentru naţionala Belgiei, selecţionată care a reuşit să câştige la finalul competiţiei medaliile de bronz, bifând totodată cea mai bună prezenţă din istorie. Mai mult de atât, omul care deţine recordul de golgheter all time al naţionalei Franţei, Thierry Henry a fost nevoit pe perioada competiţiei şă-şi înfrunte chiar conaţionalii. Cocoşii galici s-au impus, scor 1-0, prin golul marcat de Umtiti.

Trei oferte sunt deja sigure pentru fostul atacant. Una dintre ele a venit din Anglia şi presa britanică spune că este vorba despre o formaţie de ligă secundă. Celelalte două formaţii care îl doresc pe bancă pe Henry nu au însă nicio legătură cu fotbalul englezesc. Sky Sports a anunţat imediat că John Terry este cel care ar putea să-l înlocuiască pe Thierry Henry pentru postul de specialist.