Fotbal intern

A refuzat FCSB şi a semnat cu Lecce. Cel mai scump transfer din istoria lui UTA Arad

09.10.2020 | 18:10
A refuzat FCSB si a semnat cu Lecce Cel mai scump transfer din istoria lui UTA Arad
ADVERTISEMENT

Cătălin Vulturar s-a transferat pentru 500.000 de euro în Serie B, la Lecce și a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului UTA Arad.

Jucătorul care are numai 15 ani a semnat deja cu Lecce, potrivt Gazetta dello Sport, iar UTA va primi în schimbul jucătorului o sumă importantă pentru bugetul clubului, într-o perioadă foarte dificilă.

ADVERTISEMENT

Mama fotbalistului și-a dat deja acordul, iar fotbalistul care l-a refuzat pe Gigi Becali va juca într-un campionat mult superior Ligii 1, la o echipă cu tradiție, unde a jucat și Gică Popescu.

Cătălin Vulturar este cel mai tânăr debutant din primele două ligi ale României, peste marele Dobrin

Fotbalistul Utei a debutat la arădeni la doar 14 ani și 9 luni și juca pe 8 decembrie 2018, în Farul Constanța – UTA Arad din Liga a doua.

ADVERTISEMENT

În acea zi, puștiul-minune al Aradului a devenit cel mai tânăr debutant, depășind recordul lui Nicolae Dobrin, dar și a altor fotbaliști importanți precum Florin Răducioiu, Marius Niculae sau Dorin Mateuț.

Deși conducerea clubului arădean nu a vrut să comenteze suma de transfer, au admis faptul că există mai multe bonusuri de performanță, clauze, dar și un procent dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Cătălin Vulturar i-a luat fața lui Dennis Man. A dat probe și la Liverpool

Proaspăt transferat la Lecce, fotbalistul a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului UTA Arad. Jucătorul l-a depășit în acest clasament pe cel mai bun jucător al FCSB, Dennis Man, care a plecat de la Arad la FCSB în 2016, pentru 420.000 de euro.

Puștiul din Arad, a explicat de ce l-a refuzat pe Gigi Becali: ,,Am avut oferta de la Steaua, dar nu am vrut sa merg, pentru ca fac deja antrenamente cu grupa de 2001 de la UTA si cred ca ma pregatesc destul de bine acolo”, declara fotbalistul în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Vulturar știe că va de acum încolo urmărit de toată lumea, dar presiunea nu îl deranjează: ,,Toti ochii vor fi pe mine de acum incolo, eu o sa-mi fac treaba in continuare, o sa ma pregatesc” spune Catalin Vulturar conform sport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,80 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: