News

A refuzat să-și deconecteze nevasta de la aparate, deși avea zero șanse de supraviețuire. Miracolul produs după 2 luni

A refuzat să-și deconecteze nevasta de la aparate, deși medicii i-au spus că femeia nu mai are nicio șansă să supraviețuiască, dar miracolul s-a produs.
01.04.2023 | 17:51
A refuzat sasi deconecteze nevasta de la aparate desi avea zero sanse de supravietuire Miracolul produs dupa 2 luni
A refuzat să-și deconecteze nevasta de la aparate. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

A refuzat să-și deconecteze nevasta de la aparate, deși medicii i-au spus că aceasta avea zero șanse de supraviețuire. Femeia s-a trezit în cele din urmă din comă la două luni după ce soțul a refuzat categoric ca medicii să-i deconecteze nevasta de la aparatele care o țineau în viață.

A refuzat să-și deconecteze nevasta de la aparate

Femeia era menținută în viață doar de aparate, după ce s-a infectat cu Coronavirus în 2021, în timp ce era însărcinată. Femeia din Indiana, SUA, a amânat vaccinarea de teamă că va pierde sarcina, în condițiile în care mai pierduse deja trei astfel de sarcini.

ADVERTISEMENT

Autumn Carver a fost internată în spital la secția ATI și pusă pe ventilație artificială, conform Digi 24. La scurt timp după internarea în spital medicii au decis să-i facă cezariană, pentru a-i salva copilul. Starea sa s-a agravat imediat după ce l-a născut pe Huxley, după care a intrat în comă și conectată la aparate.

Soțul lui Autumn, Zach, a declarat că medicii i-au transmis că femeia are 0% șanse de supraviețuire, însă el nu a vrut să audă nicio secundă varianta prin care femeia era deconectată de la aparate. În cele din urmă a ajuns la un spital din Chicago, în octombrie, unde medicii i-au recomandat un transplant de plămâni pentru a o salva.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă chirurgul Ankit Bharat a ales să nu mai facă această operație. Oricum, conform spuselor medicilor, șansele de supraviețuire ale femeii nu erau mai mari de 5%. Miraculos, starea de sănătate a femeii a început să se îmbunătățească, astfel că femeia a ieșit de la terapie intensivă, iar pe 1 decembrie a fost externată.

Medicii au numit recuperarea femeii un adevărat ”miracol”, ea reușind să recupereze până la 40% din capacitatea sa pulmonară în momentul externării. Deși plămânii femeii nu își vor reveni complet niciodată, medicii spun că Autumn e acum capabilă să trăiască o viață oarecum normală.

ADVERTISEMENT

O tânără din Londra nu a fost la fel de norocoasă, după ce a intrat în comă și s-a trezit că picioarele i-au fost amputate. Femeia în vârstă de 35 de ani, pasionată de dansuri, s-a îmbolnăvit în timpul unei călătorii în Africa, și nu ar fi crezut niciodată că își va pierde picioarele.

Tatiana Timon s-a ales cu malarie după o vizită în Africa, unde se afla pentru a se perfecționa în dansuri africane. A început să dezvolte simptome la câteva zile după ce s-a întors din Angola, deși acolo nu s-a simțit niciodată rău. Prima dată a fost îngrijorată atunci când și-a dat seama că nu mai poate merge pe bicicletă după ce a căzut în drum spre serviciu.

ADVERTISEMENT

Într-o zi a leșinat și a ajuns în comă la spital, după care s-a trezit că medicii i-au amputat picioarele pentru că se îmbolnăvise de malarie. Mai mult, femeia și-a pierdut și mâinile în cele din urmă, din cauza acestor complicații iscate.

”Abia când m-am trezit am aflat ce mi s-a întâmplat, dar m-am bucurat că măcar eram în viață”, a dezvăluit tânăra. Medicii i-au explicat familiei, cât fata era în comă, că sunt nevoiți să-i amputeze membrele pentru a împiedica septicemia să se răspândească la organele vitale. Cu ajutorul științei, Tatiana a primit acum două proteze de ultimă generație care-i permit să danseze în continuare, chiar dacă nu mai are picioare.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români