News

A refuzat să-și deconecteze nevasta de la aparate, deși avea zero șanse de supraviețuire. Miracolul produs după 2 luni

A refuzat să-și deconecteze nevasta de la aparate, deși medicii i-au spus că femeia nu mai are nicio șansă să supraviețuiască, dar miracolul s-a produs.
01.04.2023 | 17:51
A refuzat sasi deconecteze nevasta de la aparate desi avea zero sanse de supravietuire Miracolul produs dupa 2 luni
A refuzat să-și deconecteze nevasta de la aparate. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

A refuzat să-și deconecteze nevasta de la aparate, deși medicii i-au spus că aceasta avea zero șanse de supraviețuire. Femeia s-a trezit în cele din urmă din comă la două luni după ce soțul a refuzat categoric ca medicii să-i deconecteze nevasta de la aparatele care o țineau în viață.

A refuzat să-și deconecteze nevasta de la aparate

Femeia era menținută în viață doar de aparate, după ce s-a infectat cu Coronavirus în 2021, în timp ce era însărcinată. Femeia din Indiana, SUA, a amânat vaccinarea de teamă că va pierde sarcina, în condițiile în care mai pierduse deja trei astfel de sarcini.

ADVERTISEMENT

Autumn Carver a fost internată în spital la secția ATI și pusă pe ventilație artificială, conform Digi 24. La scurt timp după internarea în spital medicii au decis să-i facă cezariană, pentru a-i salva copilul. Starea sa s-a agravat imediat după ce l-a născut pe Huxley, după care a intrat în comă și conectată la aparate.

Soțul lui Autumn, Zach, a declarat că medicii i-au transmis că femeia are 0% șanse de supraviețuire, însă el nu a vrut să audă nicio secundă varianta prin care femeia era deconectată de la aparate. În cele din urmă a ajuns la un spital din Chicago, în octombrie, unde medicii i-au recomandat un transplant de plămâni pentru a o salva.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă chirurgul Ankit Bharat a ales să nu mai facă această operație. Oricum, conform spuselor medicilor, șansele de supraviețuire ale femeii nu erau mai mari de 5%. Miraculos, starea de sănătate a femeii a început să se îmbunătățească, astfel că femeia a ieșit de la terapie intensivă, iar pe 1 decembrie a fost externată.

Medicii au numit recuperarea femeii un adevărat ”miracol”, ea reușind să recupereze până la 40% din capacitatea sa pulmonară în momentul externării. Deși plămânii femeii nu își vor reveni complet niciodată, medicii spun că Autumn e acum capabilă să trăiască o viață oarecum normală.

ADVERTISEMENT

O tânără din Londra nu a fost la fel de norocoasă, după ce a intrat în comă și s-a trezit că picioarele i-au fost amputate. Femeia în vârstă de 35 de ani, pasionată de dansuri, s-a îmbolnăvit în timpul unei călătorii în Africa, și nu ar fi crezut niciodată că își va pierde picioarele.

Tatiana Timon s-a ales cu malarie după o vizită în Africa, unde se afla pentru a se perfecționa în dansuri africane. A început să dezvolte simptome la câteva zile după ce s-a întors din Angola, deși acolo nu s-a simțit niciodată rău. Prima dată a fost îngrijorată atunci când și-a dat seama că nu mai poate merge pe bicicletă după ce a căzut în drum spre serviciu.

ADVERTISEMENT

Într-o zi a leșinat și a ajuns în comă la spital, după care s-a trezit că medicii i-au amputat picioarele pentru că se îmbolnăvise de malarie. Mai mult, femeia și-a pierdut și mâinile în cele din urmă, din cauza acestor complicații iscate.

ADVERTISEMENT

”Abia când m-am trezit am aflat ce mi s-a întâmplat, dar m-am bucurat că măcar eram în viață”, a dezvăluit tânăra. Medicii i-au explicat familiei, cât fata era în comă, că sunt nevoiți să-i amputeze membrele pentru a împiedica septicemia să se răspândească la organele vitale. Cu ajutorul științei, Tatiana a primit acum două proteze de ultimă generație care-i permit să danseze în continuare, chiar dacă nu mai are picioare.

Câți bani a pierdut Andreea Antonescu la cazino în 30 de secunde. „Mi-am...
Câți bani a pierdut Andreea Antonescu la cazino în 30 de secunde. „Mi-am promis să n-o mai fac vreodată”
Locuiește de un an în România și s-a convins de țara noastră: ”Clar!...
Locuiește de un an în România și s-a convins de țara noastră: ”Clar! Cred că am spus tot”
Colţul de Paradis aflat la doar o oră de zbor de România. Preţul...
Colţul de Paradis aflat la doar o oră de zbor de România. Preţul unui sejur pe insula care a vrăjit-o şi pe prinţesa Diana
Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital! Ce...
Interlopul care i-a furat maşina lui Gigi Becali a ajuns la spital! Ce a păţit, în închisoare, cel supranumit Împăratul
Codul Rutier 2023 | Această greșeală banală din trafic îți poate aduce o...
Codul Rutier 2023 | Această greșeală banală din trafic îți poate aduce o amendă de 1.600 de lei, din clasa a III-a de sancțiuni
Lunea Rusaliilor. Rugăciune făcătoare de minuni către Sfânta Treime
Lunea Rusaliilor. Rugăciune făcătoare de minuni către Sfânta Treime
"Pokemon", soldatul ucrainean care a distrus cu o lovitură imposibilă o rachetă rusească
"Pokemon", soldatul ucrainean care a distrus cu o lovitură imposibilă o rachetă rusească
VIDEO. Viktor Orban a vrut să-i pupe mâna Maiei Sandu. Reacția președintei Republicii...
VIDEO. Viktor Orban a vrut să-i pupe mâna Maiei Sandu. Reacția președintei Republicii Moldova
Şerban Copoţ şi magicianul Robert Tudor şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile...
Şerban Copoţ şi magicianul Robert Tudor şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile consternate ale colegilor! Nu e glumă şi nici un moment regizat în scopul creşterii audienţei
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară...
Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară cocktailurile | GALERIE FOTO
DOLIU uriaș în televiziune! Nuami DINESCU...
DOLIU uriaș în televiziune! Nuami DINESCU...
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!