Life

A reizbucnit scandalul în casa Puterea dragostei după întoarcerea lui Cristian Comănici. Cu cine s-a luat la harță

10.11.2020 | 15:09
A reizbucnit scandalul in casa Puterea dragostei dupa intoarcerea lui Cristian Comanici Cu cine sa luat la harta
ADVERTISEMENT

Întoarcerea lui Cristian Comănici în casa Puterea dragostei nu a picat bine tuturor. Marinescu, unul din concurenții cu care fratele Biancăi din sezonul anterior nu avea o relație bună, a sărit din nou la gâtul băiatului.

Răfuiala dintre cei doi, începută în urmă cu mai multe săptămâni, înainte de abandonarea temporară a lui Cristian, a atins noi cote în ediția din 10 noiembrie a emisiunii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cristi i-a spus că pentru toate acuzațiile pe care Marinescu i le-a adus și pentru insinuările făcute de-a lungul timpului va apela la un avocat.

Cristian Comănici și Marinescu de la Puterea dragostei, la cuțite

Fratele Biancăi Comănici i-a spus lui Marinescu că ar putea să îl bată, dar nu va ajunge să apeleze la forța fizică, moment în care blondinul s-a așezat lângă el pe canapea și i-a spus că nu este capabil să dea în el: „Uită-te și tu cum arăți”.

ADVERTISEMENT

„Marinescu se va chinui să sublinieze faptul că eu sunt la fel”, a spus Cristian Comănici.

În timp ce băieții se certau, surorile Alexandra și Adriana comentau pe marginea revenirii în casă a lui Comănici.

Alexandra a observat că sora ei este mult prea bucuroasă de reîntoarcerea lui Cristi și i-a spus să înceteze cu euforia asta.

ADVERTISEMENT

Adriana, atrasă de fratele Biancăi Comănici?

„Ești ciudată cu Cristian. Prea mult te bucuri și ieri ai fost prima care i-ai sărit în brațe. Ești prea bucuroasă”, i-a reproșat Alexandra Adrianei.

„Și dacă s-ar îndrepta, nu aș accepta eu să fiu cu el. Termină, Alexandra! Îmi place de el așa, ca om, dar nu mă văd cu el”, a fost răspunsul prompt al Adrianei.

ADVERTISEMENT

Adriana i-a mărturisit surorii sale că vrea să facă o surpriză unui băiat, iar cel care ar răspunde pozitiv la ceea ce s-a gândit ea ar fi doar Cristian. Concurenta nu a vrut să dezvăluie ce a pregătit, însă i-a atras atenția Alexandrei entuziasmul cu care a vorbit despre Comănici.

 

ADVERTISEMENT